Az M5 televízió műsorújságja

A televízió a modern kultúra elkerülhetetlen része. A televíziótól függ a szórakozás, a hírek, az oktatás, a kultúra, az időjárás, a sport – és még a zene is, a zenei videók megjelenése óta.

[wp_ad_camp_1]

M5 műsor megtekinthető teljes egészében a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes műsort is méghozzá teljesen ingyenesen. Mivel egyre többféle TV-nézési mód áll rendelkezésre, ma már rengeteg jó minőségű TV-tartalomhoz juthatunk hozzá. Ebben a zsúfolt televíziós környezetben a legfontosabb az, hogy a kisgyermekeknek irányított nézési élményt kapjon, és hogy modellezze és megtanítsa nekik azokat a kritikus gondolkodási képességeket, amelyekre szükségük van az aktív, elkötelezett nézőknek. A tévé katalizátorként szolgálhat a gyerekek olvasásához – a tévéműsorok nyomon követésével ötleteket kaphat egy témáról. A televízió fontos értékeket és életleckéket adhat a gyerekeknek. Az oktatási programozás fejlesztheti a kisgyermekek szocializációs és tanulási képességeit. A hírek, az aktuális események és a történelmi műsorok segíthetnek abban, hogy a fiatalok jobban megismerjenek más kultúrákat és embereket.

M5 műsor

M5 műsor

A tévé segíthet megismertetni az ifjúsággal a klasszikus hollywoodi filmeket és külföldi filmeket, amelyeket egyébként nem láthatnak. A kulturális programozás megnyithatja a zene és a művészet világát a fiatalok számára. A televíziónézésnek nem kell passzívnak lennie. Felvethet kérdéseket, felkeltheti az érdeklődést stb. A kisgyermekek úgy vélik, hogy a televízió a való világot tükrözi. Ha nem látunk olyan embereket, mint mi maguk, például fajban, etnikumban vagy fizikai képességekben, akkor csökkenhet az önértékük, és ha nem látunk önmaguktól eltérő embereket, akkor torz a világképük. A sokféleség egyszerű jelenlétén vagy hiányán túl fontos megvizsgálni, hogy a különböző embereket hogyan ábrázolják a Tv-ben. Az m5 csatornáért nézzen be a musor.tv-re.