Az Eurosport 2 csatorna műsora az interneten

Az Eurosport 2 a sportnak szentelt francia tematikus televíziós csatorna, amely az Eurosport 2 páneurópai sportcsatornán alapul. Az Eurosport csatornának Európa-szerte több változata létezik, ahol a sportág jogai eltérnek egymástól. Még több információt erről a musor.tv weboldalra kattintva olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Eurosport 2 és műsora megtekinthető a musor.tv weboldalon, méghozzá teljesen díjtalanul, tehát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk a musor.tv-re és itt mindent megtudhat ami érdekelheti. Az Eurosport 2 francia központja a Hauts-de-Seine-i Issy-les-Moulineaux-ban található, egy épületben, amely az Eurosport csoport központja is. Eredetileg az Eurosport 2 az Eurosport 1 mellett teljes egészében az új generációs sportoknak szánta a csatornát az Eurosport 1 mellett. Az Eurosport 2 ezután ugyanazokat a sportversenyeket kezdte közvetíteni, mint az Eurosport 1. A csatorna sajátosságai között találunk többek között olyan országos versenyeket is, mint a Pro D2 rögbi (2020-ig) és a Francia Labdarúgó Kupa.

Eurosport 2

Eurosport 2

Az Eurosport 2 HD 2012 végétől kezdte meg a nagy felbontású műsorszórást Franciaországban, ezután pedig hazánkban is. Ha esetleg mindent meg szeretne tudni az Eurosport 2 műsorairól, vagy megtekintené az egész heti műsort, akkor itt a helye nálunk a musor.tv weboldalon, ahol rengeteg hasznos információt tudhat meg a csatornáról, ráadásul ingyenesen megtekintheti a műsorfüzetet és nem kell pénzt költenie műsorújságra, ráadásul nem kell sorban állnia sem. Weboldalunkra kattintva más sportcsatornák műsorai is a szeme elé tárulnak majd néhány kattintással. Weboldalunkon azt is megtudhatja, hogy melyik műsort sugározzák éppen HD felbontásban, és nálunk a műsorokról is olvashat 1-1 rövid leírást, tehát nálunk mindent megtalál, ami az eurosport 2 csatornával kapcsolatos.