Az Avita Admiror Notebook áttekintése

Ha a laptopok áttekintése szépségverseny lenne, az Avita Admiror a könnyekére se engedné a többi versenyzőt. Ha már hallotta az Avita-ról, akkor ismerheti a céget az előző, 2019-es színes laptopjáról, az Avita Liberről. Úgy tűnik, hogy az Avita elhatározta, hogy felrázza a dolgokat, amikor a laptop esztétikájáról van szó.

[wp_ad_camp_1]

A stílus merész megválasztása a múltban minden bizonnyal az Avita javára vált, és az Avita Admiror termékcsaládja csiszolt fémes tónusokkal rendelkezik, amelyek utánozzák az őszi szezont. Ez a szép megjelenés minden bizonnyal segít abban, hogy kitűnjön riválisai közül a vékony és könnyű laptopok nagyon zsúfolt piacán, de a kinézet önmagában nem elég. Függetlenül attól, hogy az Avita Admiror önnek való-e vagy sem, valószínűleg eldönti majd, hogy mennyire számít a megjelenés az ön számára a laptop kiválasztásakor. A teljesítményt leszámítva az ügyfelek számára kevés olyan laptop áll rendelkezésre 799 fontért, amely ekkora stílust és eredetiséget áraszt. 999 dolláros amerikai árcédulája bonyolultabb eladást tesz lehetővé, mivel az olyan eszközök, mint a MacBook Air (M1 2020) és a HP Specter x360, gyakran megegyeznek az Avita árával.

Avita Admiror Notebook

Avita Admiror Notebook

Az Avita Admiror legnagyobb hátránya az akkumulátor-üzemidő és a beépített portok hiánya, ami miatt rossz választás azok számára, akik sokat utaznak, vagy kiszámíthatatlan környezetben dolgoznak. Ez pedig sajnos nagy szégyen, mert ennek az eszköznek az egyik legfontosabb eladási pontja, hogy büszke lehet arra, hogy a nyilvánosság előtt megmutathatja bárkinek. Ha valaki elcsábult az Admiror által, nyugodjon meg afelől, hogy a laptopban semmi eredendően rossz. Ez tökéletesen alkalmas munka- vagy tanulmányi célra és a napi feladatokhoz, mindaddig, amíg nem bánja, ha meglehetősen rendszeresen kell a töltőért nyúlnia. Ha valaki komolyabb gépre vágyik, akkor rengeteg olyan gép van a piacon, amely felülmúlhatja ezt, még akkor is, ha nem tudnak versenyezni a megjelenésében.