Axn – Shield sorozat

A Shield egy amerikai krimi dráma televíziós sorozat Michael Chiklis főszereplésével, amelynek premierje 2002. március 12 -én volt, az FX -en az Egyesült Államokban, és 2008. november 25 -én ért véget, hét évad után. A korrupt rendőrök ábrázolásáról ismert, eredetileg Rampart néven hirdették, hivatkozva a valódi életű Rampart Division rendőrségi botrányra. A sorozatot Shawn Ryan és a The Barn Productions készítette a Fox Television Studios és a Sony Pictures Television számára.

Axn műsor a Shield című sorozattal együtt elérhető a musor.tv weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhatja majd az egész heti axn műsort is a kezdési időpontokkal együtt. Több figyelemre méltó filmes színész vett részt a Shield műsorban, köztük Glenn Close, aki a negyedik évad során női főszereplő volt; Forest Whitaker, aki az 5. és 6. évadban vendégszerepelt; Laura Harring, az 5. évadban; Franka Potente, a 6. évadban; és Laurie Holden, a 7. évadban. A shield a Los Angeles-i Rendőrkapitányság kísérleti részlegének tevékenységét követi, amelyet Los Angeles fiktív Farmington kerületében („Farm”) hoztak létre. A farmingtoni rendőrök egy átalakított templomból (a „Pajta”) működnek, hogy fenntartsák a békét a kerületben és csökkentsék a bűnözést.

AXN

AXN

A divízió központjában a Strike Team áll, Vic Mackey, Shane Vendrell, Curtis Lemansky és Ronnie Gardocki nyomozók vezetésével. Mackey és a csapat büntetőjogi módszereket alkalmaz az információk kikényszerítésére és a letartóztatások lefolytatására, és részt vesz a különböző kábítószer -elkövetésekben. Bár a Strike Team megkérdőjelezhetően magas sikerességi aránya elhagyja a hadosztály vezetőjét, David Aceveda kapitányt, aki gyanakvó a módszereikre, értékeli a sikerüket, mivel segítik politikai erőfeszítéseit, hogy Los Angeles polgármestere legyen. További részletekért és a teljes heti axn műsor megtekintéséért nézzen be bátran a musor.tv weboldalra.