Autókölcsönzés a kényelem érdekében!

Az autókölcsönzés rendkívül praktikus megoldás lehet, főleg ha önnek nincsen autója, vagy van, de az elromlik, hiszen mi kedvező áron biztosítunk autót önnek, ha az öné éppen nincs kéznél vagy hosszútávra nem alkalmazható. Sokak szerint a kölcsönzés drága mulatság, de az elasticcar.hu-n mi az ügyfelekért dolgozunk, tehát megpróbáljuk a lehető legjobb áron bérbe adni megbízható személyautóinkat.

[wp_ad_camp_1]

Az autókölcsönzés kitűnő választás lehet, ha ön szeretne kényelmesen utazni, hiszen ha taxit hív, az kényelmetlen és drágább, is mint az autókölcsönzés. Ha valamiért elromlik autója és nem tudja a sajátját használni, akkor is érdemes lehet minket felkeresni. Ha nem akar a karbantartással vesződni, a kölcsönautó sokkal jobb megoldás, és nem kell továbbá biztosítást, súlyadót és egyebeket fizetni. Ha nem engedheti meg magának az autót, de alkalomadtán mégis szüksége van rá, akkor is forduljon hozzánk. Mi akkor is segítünk önnek, ha nem tud vezetni, hiszen cégünk jól képzett, tapasztalt és megbízható sofőrökkel rendelkezik, aki elviszi majd a kívánt helyre. Ha autót kölcsönöz akár több típust is kipróbálhat, és nem kell folyton a saját autójával járnia, ami egy idő után unalmas lehet.

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

Ha nem használja folyamatosan saját autóját, felesleges minden hónapban egy vagyont kiadnia biztosításokra, hitelekre és egyebekre, sokkal kifizetődőbb, ha szükség esetén autót bérel. Ha kisebb közúti baleset történik, cégünk vállalja teljes mértékben a papírmunkát és az ügyintézést is. Amennyiben további információkat szeretne megtudni autóinkról vagy cégünkről, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat, az elasticcar.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetősége, csak keresse fel ügyfélszolgálatunkat az info@elasticcar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 405 8763 telefonszámot.