Autóápolás és autófólia a folfanatic.com-on

A folfanatic.com legfontosabb és egyben legkeresettebb termékei valószínűleg az autós fóliák. Ahelyett, hogy a fólia csak az autó elejét takarná el, betakarja az egész autót. Csapatunk a színes fóliák széles választékát fejlesztette ki, számos kivitelben kínálva, hogy gyakorlatilag korlátlan lehetőségeket nyújtsanak Önnek autója külsőjével kapcsolatban.

[wp_ad_camp_1]

A folfanatic.com weboldalon rengeteg hasznos terméket talál az autó ápolására, vannak védőfóliák, szerszámok, eszközök, ragasztók, illetve vegyszerek is, amelyek igazán kedvezményes áron kaphatóak. A fólia költsége az egyik legvonzóbb jellemzője is egyben. A minőségi festékhez képest a teljes jármű burkolása fóliával az ár töredékébe kerül. Az autó festése nagy munka. Az előkészítő munkától kezdve az alapozáson át a festékrétegek közötti száradási időig minden összeadódik. Ha autójának újrafestését választja, a munka minőségétől és összetettségétől függően több nap vagy akár hét is eltarthat. A fólia sokkal gyorsabb munkát végez. A fő előkészítő feladat annak biztosítása, hogy az autó tiszta legyen, és már kezdheti is a fóliázást. A burkolat járműre történő felszerelése egy-két nap alatt elvégezhető. A fólia burkolatok nagyobb szín- és kivitelezési lehetőségeket kínálnak, mint a festék.

3M fólia

3M fólia

Bármilyen szín, amelyet autóra festhet, illeszthető a fóliához is. Csapatunk kínál színváltós autó fóliázás lehetőséget is a színváltó fóliáink segítségével, amelyek a fényszögtől függően egyik színről a másikra váltanak át. Mindegyik szín különféle kivitelben is kapható, például fényes, félfényes, matt stb. Akár más anyagokat is utánozhat, például szénszálat, krómot, rozsdamentes acélt vagy akár bőrt. Ha más termékeinket, például szerszámainkat vagy vegyszereinket tekintené meg, keresse fel a folfanatic.com-ot, ahol megtalálhatja a fóliák kínálatát is többek között.