Autó assistance szolgáltatás baj esetére

Amikor a nyaralás tervezgetésére, hosszabb utazás szervezésére kerül sor, a legtöbb ember nem kalkulálja bele, hogy mi van akkor, ha valami negatív dolog történik, például lerobban az autó vagy balesetet történik. Véleményünk szerint, ez azonban nagy hiba, hiszen sosem lehet tudni mikor történik valami baj, így jobb elővigyázatosnak lenni.

Autó assistance szolgáltatás nagyon jól tud jönni, ha a dolgok nem az elvártnak megfelelően alakulnak. A gépkocsival való hosszabb utazásnak és nyaralásnak számos előnye van, hiszen nem kell másokhoz igazodni, bármikor megállhat, nincs szigorúan vett megszabott menetrend, így akkor módosítja az útvonalat, amikor csak szeretné. A függetlenségnek azonban megvan az ára, így, ha bármi történik, akkor sajnos magára van utalva az ember. Kivéve persze, ha gondolt a nem várt eseményekre és kötött biztosítást. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan még mindig nem kötnek biztosítást vagy abban bíznak, hogy az Európai Egészségbiztosítási Kártya kellő védelmet nyújt, azonban ez nincs így, ráadásul az autót tekintve főként nem szabad semmiféle védelmet várni.

A legjobb megoldás, ha biztosítást köt, különösen külföldi út esetén. Az AXA „ Gondtalan szabadság” kiegészítő biztosítása háromféle szolgáltatást tartalmaz, melyek az autó-motor asszisztencia, a kisállat biztosítás, valamint korlátozott mozgásképesség esetén egészségügyi segítségnyújtás Magyarországon. Az autó assistance szolgáltatás többek közt helyszíni javítást, valamint a menetképtelen jármű mielőbbi és legközelebbi szervizbe vontatását is tartalmazza többek közt. Ezenkívül átmeneti elszállásolást hotelban. Ha szeretne még több információhoz jutni az autó assistance szolgáltatás kapcsán, akkor látogasson el az axa-assistance.hu weboldalra!