Átlátszó építő zselé verhetetlen áron!

Az építőzselé manikűrnél az alapréteg védve van, így minimálisra csökkenti a csupasz vagy csorba köröm lehetőségét. Amennyiben többet tudna meg erről weboldalunkon bővebb leírást olvashat.

Átlátszó építő zselé kapható kedvezményes áron a marilynails.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is megtekintené átlátszó zseléinket vagy rendelne egyet. Rendelés esetén a kiszállítást villámgyorsan elintézzük.  Szóval, hogyan viszonyulna a hagyományos körömlakk építőgéllel az akrilhoz? Meg kell kérnie a körömtechnikusát, hogy mutassa meg a különbséget a hagyományos körömlakk és az akril körömlakk között. Összetételükben azonban nagyon hasonlóak. Az egyetlen valódi különbség az, hogy az akrilok kevésbé tartósak, és egyesek megrepedhetnek, ha huzamosabb ideig víznek vannak kitéve. A hagyományos körömlakk általában tartósabb, és szükség szerint használható. Az építő zselés körmök nagyobb védelmet nyújtanak, mint a hagyományos akrilok, mert vastagabb gélréteget képeznek. Fontos azonban, hogy a megfelelő zseléket használjuk, és ne a rosszakat.

Átlátszó építő zselé

Átlátszó építő zselé

Míg egyes vastagabb gélek kiválóan eltávolítják a köröm problémás területeit, számíthat rá, hogy sok problémára hajlamossá teszik körmeit. Olyan zseléket szeretne választani, amelyek nem tartalmaznak olajat, viaszt, tartósítószert vagy vegyszert, amelyek károsíthatják vagy akár eltávolíthatják a természetes körmöket. Építőzselé formulánk ikonikus üvegben érkezik, és puha építőzselét tartalmaz, amely 15-20 perces áztatással könnyen eltávolítható. Ez a Builder Gel az alapvető termék, egyedülálló formulája pedig rendkívül tartós; akár 3 hétig is rendben tartja a körmeit! További információkért és építő zselé rendelésért, vagy az árak megtekintéséért nézzen be még ma a marilynails.hu weboldalra.