Aszalt gyümölcs elképesztő ízvilággal

A legtöbb gyermek legszívesebben egész nap édességeket falna, nincs ez így az uzsonnát tekintve sem. Azonban a gyerkőcök mégsem mehetnek csokitortával az iskolába. Viszont, ha gyümölcsöt igyekszünk csempészni az uzsonnás dobozba, sok esetben a madár látta körte vagy alma újra visszakerül a konyhába. Mit lehet hát tenni?

[wp_ad_camp_1]

Aszalt gyümölcs egy jó opció lehet, azonban legtöbb szülő ezekkel a termékekkel is óvatosan bánik, attól tartva, hogy magas a cukor tartalmuk. A csinta egy olyan illatos gyümölcscsoda, mely alacsony hőfokon, kíméletes eljárással készül 100%-ban hazai bio gyümölcsökből. A csinta nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezenkívül gluténmentes, így a diétában is nagyszerűen megállja a helyét nasiként. A csinta rögtön a gyermekek kedvence lesz, amint kipróbálják ezt az ízletes finomságot, azonban a felnőttek is szívesen fogyasztják, így példát mutatva a legkisebbeknek. A csinta ráadásul nagyszerű vendégváró is. Sőt, ha az esti bulira is szeretne valami nem mindennapi finomságot tálalni, nyugodtan tálalja fel a csintát, biztos sikere lesz!

Aszalt gyümölcs

Aszalt gyümölcs

A csinta segítségével nagyszerű uzsonna ötletek valósíthatók meg. Mind a fűszeres, mind az édes íz kedvelői megtalálhatják a leginkább hozzájuk passzoló ízt, hisz a csinta kilenc nagyszerű ízben készül. Így a gyermekek sem unják meg az ízt, hisz akár mindennap más és más ízvilágot kóstolhatnak meg. A csinta hamar az egész család kedvence lesz. Mivel felnőttek is szívesen fogyasztják, könnyen példát tudnak mutatni a család ifjabb tagjai számára. Ha még sosem ízlelte ezt a finomságot, akkor érdemes először a csinta mintát megrendelni, mely mind a kilenc csodás ízt tartalmazza.