Alcatel 3L (2020) áttekintés

Az Alcatel 3L (2020) a legolcsóbb az olcsó telefonok szintjén, és sokan nagyon örülünk, ha kompromisszumokat kötünk a teljesítmény, a fénykép minősége tekintetében és az akkumulátor élettartamát tekintve, ha kevesebbet kell költeni.

[wp_ad_camp_1]

Az alacsony ár az, ami valóban a telefon legfontosabb eladási pontja és az oka annak, hogy megveszik. Ezt szem előtt tartva, csak annyit kell tudnia, hogy a telefon használható-e és képes-e megbirkózni a napi feladatokkal. Nincs veszélye annak, hogy az Alcatel 3L (2020) dizájnja és esztétikája szempontjából kiábrándítja Önt, hiszen a telefon tökéletesen tiszteletre méltó kinézetű. Kissé talán vaskosak az oldalai, de az élek és a sarkok szépen lekerekítettek, kényelmes és könnyű megfogni. Az elülső részén van egy 6,22 hüvelykes LCD-kijelző, és bár az álla alul nagyobb, mint a képernyő többi részén található keret, nem tűnik túl rossznak. Az áram- és hangerőszabályzó a jobb oldalon van, a (kettős) SIM-foglalattal és a dedikált Google Assistant gomb pedig a bal oldalon helyezkedik el.

Alcatel 3L

Alcatel 3L

A hátoldalon található az ujjlenyomat-érzékelő – nagyon ésszerű hely erre a célra – és a háromlencsés hátsó kamera is itt van. Szeretjük, ha okostelefonjaink hátsó kamerái fent vannak a sarokban, de természetesen a futásteljesítmény változhat. Az Alcatel 3L (2020) alján egyetlen hangszóró található, felül pedig egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó is van, így folytathatja vezetékes fejhallgatóinak használatát, ha éppen erre vágyik. Az Alcatel 3L (2020) formatervezésével vagy gyártási minőségével kapcsolatban nincsenek komolyabb panaszaink, és mint minden más is rendben van, ami a telefonnal kapcsolatos, így Önnek is mérlegelnie kell a külsőjét azzal az árral, amelyet fizet, hogy megszerezze. A fénykép minősége továbbra is az egyik kulcsfontosságú tényező, amelyet a legtöbben megvizsgálnak, amikor eldöntik, melyik telefont vásárolják, de az Alcatel 3L (2020) képes olyan eredményeket elérni, amivel elégedett lehet.