Aktív pihenés gyönyörű környezetben

Sokak által ismert és kedvelt üdülőhely a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel, mely kifejezetten az idősebb korosztályok igényeire specializálódott. A szálloda kialakítása, felszereltsége és programjai mind a nyugdíjasokat kívánják kiszolgálni. A négycsillagos wellness hotel párját ritkító figyelmet fordít az idősebb korosztály szórakoztatására, ezért szeretik és keresik fel újra és újra a szállodát a nyugdíjasok és az örökifjak.

[wp_ad_camp_1]

A nyugdíjasbarát hotel gyönyörű környezetben várja az idős vendégeket csodás programokkal és a korosztályukhoz tökéletesen igazodó szórakozási lehetőségekkel. A programok és rendezvények széles választéka megtekinthető a hotel honlapján, a wellnesshotel.hu internetes oldalon. Ugyanitt szállást is lehet foglalni, valamint át lehet tekinteni a hotel teljes kínálatát.

Wellness Hotel

Wellness Hotel

Ha nyugdíjasként nem tud otthon kikapcsolódni, akkor érdemes ellátogatnia egy csodás wellness hétvégére, vagy többnapos üdülésre Ráckevére a Kék Duna Wellness Hotelbe. A szálloda rendkívül kedvező árakon kínálja szálláshelyeit, így a kisebb nyugdíjjal rendelkező személyek is megengedhetik maguknak a kényeztető, élménygazdag luxuskikapcsolódást. A legjobb, hogy a nyugdíjasbarát hotel gyönyörű környezetben terül el Ráckevén, így a környéken kirándulni is elmehet a vendég a párjával vagy a nyugdíjas barátaival.

Akik csak pihenni szeretnének, azokat várja a hűsítő medence vízi bárral, a szauna programok, a meditációs foglalkozások és a filmvetítések. Akik viszont aktív pihenésre vágynak részt vehetnek vízi tornán, tibeti jógán, reggeli tornán, pilates órán, törzsizom erősítő tornán, aerobicon, valamint aquafitness edzésen is. A kreatív vendégeket várja a kézműves foglalkozás, a Mandala készítés és a stresszoldó, római ízvilág-bemutató. A szépülni vágyók pedig kozmetikai kezeléseken vehetnek részt vagy stílusfrissítő hajfodrászaton.