Akciós és minőségi ajtózár márkanevek

A zár az ajtó belsejében lévő reteszeléshez kapcsolódik. Ez a fémdarab az ajtótól a keretig nyúlik, és zárva tartja azt. A retesznek (vagy csavarnak) két fő típusa van – egy rugós csavar és egy retesz.

Ajtózár rendelhető a zar-zarbetet.hu weboldalon, tehát mindenképpen nézzen be hozzánk ha önnek is ajtózárra lenne szüksége. Az Elzett zárjaink a legtöbb magyarországi otthonban megtalálhatóak a kertkaputól kezdve, modern PVC ajtón, vagy akár prémium minőségű fa bejárati ajtón keresztül. Az Elzett zárak nagykereskedői hálózatunknál és ajtógyártóinknál elérhetőek kiváló minőségben és megfizethető áron kaphatóak. Felni- és hornyos zárak széles választékát kínáljuk az Elzett márkanév alatt. A közép-európai piacon jól ismert egypontos zárjaink mellett többpontos zárkínálatunkban rengeteg megoldást találhat. A Roto cég is nemzetközileg elismert a nemzetközi hardvertechnológia innovatív, testreszabott és biztonságos megoldásairól, amelyeket a legjobb tervezőkből és mérnökökből álló csapat tervezett. Weboldalunkon Roto termékeket is talál. A Maco fém ajtózárak a cég szakembereinek projektjei alapján készülnek, akik saját megoldásokat alkalmaznak, az OSIM által szabadalmaztatva. A felhasznált anyagok a legjobb minőségűek, ezért bátran megbízhat bennük.

Ajtózár

Ajtózár

A GU Group rendszermegoldásai biztosítják, hogy a lakó- és építési projektek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz – valamint megfeleljenek minden kényelmi és biztonsági, költséghatékonysági és esztétikai követelménynek. A GU csoport átfogó, elegáns szabványoknak megfelelő zárrendszereket kínál középületek és lakóépületek akadálymentes építéséhez. Amennyiben többet tudna meg ezekről a márkákról és megrendelné termékeiket nézzen be a zar-zarbetet.hu weboldalra.