Ágyneműhuzat széles kínálata várja!

Minden háztartásban szükség van magas minőségű ágyneműre, amely jó tapintású, kényelmes és könnyen kezelhető. Webáruházunkban, a dizon.hu-n is ilyen ágyneműk sokaságában válogathat, nálunk találhat krepp ágyneműt, pamut ágyneműt, illetve flanel ágyneműt is, amelyek különböző színben és méretben kaphatóak. Bővebb információkat készletünkről weboldalunkon talál.

[wp_ad_camp_1]

Kiváló minőségű ágyneműhuzat széles kínálata várja önt tehát a dizon.hu weboldalon. A Doroti Narancs Pamut Ágyneműhuzat egy 3 részes garnitúra, amely idillikus hangulatot biztosít bármilyen szobában. Az ágynemű olyan, mintha napfénnyel töltené be a szobát, vagyis vidámságot és jó hangulatot varázsol mindenhová. Az ágynemű 100% pamutból készült. A Chris Krepp Ágynemű egy 6 részes garnitúra, amelyet csíkok és dinamikus színek jellemeznek. Ez a különleges krepp ágynemű garnitúra igazán jó minőségű, bátran ajánljuk férfiak számára is. Az ágynemű nem irritálja a bőrt ráadásul nem is bolyhosodik, minősége első osztályú. Ez a darab kevert szálas pamut-krepp anyagból készült.

Ágyneműhuzat

Ágyneműhuzat

A Nico Nagy Paplanos Flanel ágynemű egy 6 részes garnitúra, amelyhez 2 db kispárnahuzat, 2 db nagypárnahuzat, 1 db paplanhuzat és 1 db lepedő jár. Az ágynemű egy klasszikus, mégis divatosnak és stílusosnak számító darab, amely szép pasztell színekkel és virágmintával rendelkezik. Az ágyneműhuzat bőrbarát, nem bolyhosodik és igen kellemes tapintású. További információkért és részletekért megéri fellátogatni weboldalunkat a dizon.hu-t, ahol megtalálja a teljes készletet is. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@dizon.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot, és ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjon minden feltett kérdésre.