Ágynemű-szépágyneműre

Ágyneműje mindenkinek van. Egy jó minőségű, finom anyagú és szép ágynemű mesés álmokba tudja elrepíteni az embert. Mindenki rajong valamiért. Állatokért, virágokért, autókért, stb. Kedvenceink visszaköszönhetnek szép ágyneműkön is. A hálószoba központi helye az ágy és a szép ágyneműk.

[wp_ad_camp_1]

Egy kényelmes, 100% pamut ágyneműhuzat mindenki otthonában fellelhető. Neked hány ágyneműgarnitúra van otthon a szekrényedben? Nekem, bevallom nem kevés. De hát mit lehet tenni, ha mindig elcsábulok egy gyönyörű ágynemű láttán, ami mellett nem lehet elmenni csak úgy? A pamut mellett sokféle anyagú ágynemű létezik még. Itt vannak például a kreppek, amiket azért szeretünk, mert soha nem kell vasalni őket. A krepp ágyneműhuzat minden háziasszony álma, mert megkönnyíti a hétköznapi teendőket. Gondolom, a férfiak sem vasalnak, ha nem muszáj? Ez a szürke krepp ágynemű garnitúra elég menő szerintem, az erősebbik nem számára tökéletes választás.

A Hölgyek részére is számtalan, szebbnél szebb ágynemű garnitúra kapható. Talán ők jobban odafigyelnek ezekre a kiegészítőkre, melyek otthonossá tesznek egy hálószobát. A nők feladata otthont varázsolni az addig sivár falak közé. Te milyen ágyneműre vágysz? Az örökké imádott pillangós és virágmintás ágyneműk egész tárháza is található meg a szépágynemű.hu webáruházban.

Ágynemű

Ágynemű

Vannak, akik évszakoktól függően más-más ágyneműt használnak. Télen a simogató, melengető flanelokat imádjuk, melyek vastagabb szövésűek a többi ágyneműktől. Tapintásuk pedig puha és selymes. A nyári, forró éjszakákon kedvelt ágynemű típus a szatén, ami viszont a flanellal ellentétben kellemesen hűsít bennünket. Uraim, nézzék ezt az elegáns Mariza flanel ágynemű garnitúrát. Igaz, ez csupán 3 részes, tehát ha megosztják valakivel az ágyukat, akkor kettő szettet érdemes rendelni belőle.

A gyermekeknek is megannyi bűbájos, mesés ágyneműket lehet beszerezni. Óvodás méretben, 90 cm x 140 cm-es paplanhuzattal, 40 cm x 50 cm-es párnahuzattal készülnek a kicsiknek a Disney figurás ágyneműk. Így az óvodában is békésen alhatnak a kedvenc mesefigurás ágyneműben. Felnőtt méretű Disney ágyneműk pedig a 140 cm x 200 cm-es paplan és a 70 cm x 90 cm-es szabvány méretben készülnek. Miért ne aludhatnának a meseimádó felnőttek is Disney figurás ágyneműben? Dobd fel te is a szürke hétköznapokat és az estéidet  egy gyönyörű, színes ágyneművel.