Acrylgel beszerzése az interneten akciós áron!

Az akril körmök por és folyékony monomer keveréke, amelyet egy foltba kevernek, ecsettel a körmökre formálják, majd levegőn szárítják. Amikor egy teljes akrilkészletet szerez be, a körömtechnikus általában hegyeket helyez fel, vagy körömformákat használ a természetesebb megjelenés érdekében. Ezután minden akrilt tetszés szerint formázunk, és polírozással lefestjük. Ezután a körmöket ventilátor alá helyezzük, hogy megszáradjanak.

Acrylgel várja önt is a marilynails.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres jó áron akril géleket. Ha tőlünk rendel akkor villámgyors kiszállításra is számíthat. Az akril ideális azok számára, akik szeretnék megváltoztatni körmük alakját, vagy hosszabb körmökre vágynak. Mivel az akril körmök tartósak, általában nem kell attól tartania, hogy megrepednek, eltörnek vagy felemelkednek a körmei az akril használata közben (még azt is észreveheti, hogy a természetes körmök hosszabbak és gyorsabban nőnek az akril által). Az akril körmök úgy készülnek, hogy egy kefét egy folyadékba mártottak (úgynevezett monomer), majd a nedves kefét porba (úgynevezett polimerbe) helyezik, így egy gömböt hoznak létre, amelyet a körömágyra helyeznek, és a helyére egyengetik. A terméket néhány percig hagyják kikeményedni a reszelés előtt, de a keményedési folyamat a következő 48 órán keresztül folytatódik.

Acrylgel

Acrylgel

A géltermékekből előre összekeverik és tényleges „gél” formában vannak. Egy ecsettel felvesznek egy adag gélt, és a körömágyra helyezik, majd megkefélik és a helyére erősítik. Ezután az ujját alacsony teljesítményű UV-fénybe helyezik a gél megkötése érdekében. Miután eltávolították a fényből, teljesen megszárad. Az akril körmök nagyon régóta léteznek, és nagyon népszerűek. A legtöbb körömszalon kínálja ezeket, és sok körömtechnikusnak nagy tapasztalata van az ilyen típusú műköröm kezelésében. Amennyiben ön is kipróbálná az akril körmöket keresse fel a marilynails.hu weboldalt.