Ablaktörlő motor óriási választéka online!

Az ablaktörlő motor a szélvédőtörlőket ott indítja el, ahol az ablaktörlő lapátok rögzítve vannak. A járműben többféle ablaktörlő motor is lehet. Minden egyes ablaktörlőnek saját motorra van szüksége. Az autóban elektromos ablaktörlő motorok is lehetnek.

[wp_ad_camp_1]

Minőségi ablaktörlő motor a legjobb áron vár mindenkit az alkatreszek.hu weboldalon, ezért keresse fel üzletünket, ha ön is szeretne új ablaktörlő motort rendelni kedvező áron, gyors kiszállítással. Széles körben elterjedt egy ablaktörlő körmotor, amely karral vagy hajtóművel van felszerelve. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően lehetséges a tisztítás folyamata. Alternatívaként reverzibilis motorokat használnak. Ezeknek szükségük van egy szabályozóra. A reverzibilis motorok miatt a komplex funkciók teljesülnek. A körmotorok felépítése egyszerű és kevésbé hajlamosak arra, hogy elromoljanak. A modern járművek többsége reverzibilis motorral van felszerelve, mivel hatékonyabbak. Ha az ablaktörlő motorja hibás, akkor az ablaktörlő nem fog működni. Az ablaktörlő tehát fontos autóalkatrész.

Ablaktörlő motor

Ablaktörlő motor

Biztonsági okokból azonnal ki kell cserélni az ablaktörlő motorját, ha az meghibásodik. A motor cseréjéhez távolítsa el a régit. Ezt elég könnyű megtenni. Az ablaktörlő motorja általában nem működik, hiszen nincs mindig szükség az ablaktörlőre. Ennek ellenére, ha szükséges a csere, figyeljen az autó modelljére, mert márkánként különböző törlőmotorok lehetnek. Bármely autó tulajdonos kicserélheti saját magának az alkatrészt. Online áruházunk jó megoldás, tehát kattintson az alkatreszek.hu-ra. Itt széles választékot talál a pótalkatrészekből: hidraulikus szűrő, impulzusérzékelő, ékszíj, hőmérséklet-érzékelő, fojtószelep, ESP-érzékelők, ablakemelők, kardántárcsák, generátorok és még sok más alkatrészt is vehet számos autómodellhez.