A webáruházunkban fellelhető 15w40 viszkozitású termék kiemelkedő

A motorolajok általában nagy összetételű olajok. Ásványi, félig vagy teljesen szintetikus alapolajból (alaptőzsdék), valamint különböző számú és mennyiségű adalékanyagból állnak. A motorolaj minősége függ az alapanyagtól és tulajdonságaitól, valamint az adalékanyagoktól.

A nálunk fellelhető 15w40 viszkozitású termék a legjobb, ezért keresse fel az alkatreszek.hu weboldalt azért, hogy megtalálhassa ezt a viszkozitást, ha önnek éppen erre van szüksége. Olajaink kedvező áron kaphatók. A motorolaj fő követelményei a meghatározott hőmérséklet-viszkozitás tulajdonságok, a kopás és korrózió elleni védelem, a motor tisztántartása, a részecskék, például a korom vagy a csiszolóanyagok felfüggesztése, a folyáshatár kompresszió alatt és még sok más. A hőmérséklet befolyásolja a motorolaj áramlási tulajdonságait. A motorolaj különböző SAE-osztályokban kapható, hogy megfeleljen a felhasználás klímájának és a felhasználó céljának. A 15W-40 motorolaj úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen vagy meghaladja a legtöbb dízel- és benzinmotor-gyártó garanciális követelményeit. Régebbi motorokhoz és magasabb kéntartalmú üzemanyagokhoz (500 ppm és magasabb) készült. Ez a motorolaj teljes sikerrel használható a közúti dízel teherautóknál, az off-road dízel berendezéseknél, a mezőgazdasági traktoroknál, valamint a személygépkocsiknál ​​és a könnyű teherautóknál dízel, turbófeltöltős dízelmotorokkal vagy benzinnel motorok, és visszafelé kompatibilis a korábbi API olajkategóriákkal.

15W-40 motorolaj

15W-40 motorolaj

A 15w40 motorolaj a dízelmotor-gyártók, például a Caterpillar, a Cummins, a Detroit Diesel, a Ford, a Mack, a Navistar és a Volvo teljesítménykövetelményeinek kielégítésére készült. Ezenkívül úgy lett megtervezve, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson a modern tengeri nagy sebességű dízelmotorokban. További részletekért nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.