A vazelin elképesztő előnyei és felhasználásai a bőrápoláshoz

Alig van olyan ember, aki ne hallott volna a vazelinről. A vazelin szinte minden háztartásban alapvető termék. A vazelin a kőolajból származó félig szilárd tisztított szénhidrogén-keveréke. A vazelin egy félig szilárd zselészerű anyag, amelyet ásványi olajok és viaszok keverésével készítettek. Ez az igazán sokoldalú és megfizethető termék, amely több mint egy évszázada létezik, csodát tehet bőrével, hajával és ajkaival.

Nem csak a száraz bőr megnyugtatására alkalmas, ez a csodálatos termék számos más célra is használható, például a zajos ajtó elcsendesítésére vagy a csillogó cipőkre, a bőrápoláson kívül. A vazelin olaj alapú bőrpuhító, amely számos módon segíthet javítani a bőrön. Még a rendszeres tisztítás és hidratálás után is szennyeződés pusztíthat arcunk érzékeny bőrén. A bőr hajlamos a repedésekre és a fertőzésekre. Még a zuhanyzás is kiszáradást és pelyhesedést okozhat. A vazelin olaj alapú bőrpuhító, amely tartós kenőanyagként működik, simítja és védi a durva, száraz bőrt. Segít kitölteni a bőrsejtek közötti hézagokat, hidratálja őket, és segít lezárni a bőrt védőgáttal. Ez elősegíti a gyógyulást és a nedvesség megtartását.

Vazelin

Vazelin

A vazelin tiszta kőolaj alapú termék, hipoallergén, nem érzékenyítő, nem komedogén tulajdonságokkal, és nem tartalmaz hozzáadott színt vagy illatot. Használható csecsemőknek és felnőtteknek egyaránt, valamint az egész test hidratálására, puhává és rugalmassá tétele érdekében. Zuhanyozás után vigye fel nedves testére. A vazelin napi használata gyógyítja a bőrt és megakadályozza a további károsodást. A száraz, repedezett lábak gyakori problémák, különösen télen. A nedvesség hiánya miatt ezen a területen a bőr kiszárad. Megkeményedik, és száraz pikkelyeket képez, amelyek az intenzív súrlódás következtében végül megrepednek. A száraz repedezett sarok kellemetlen érzés nyári szandál viselésekor.