A tökéletes villásreggeli megszervezése

Ha legközelebb összejön barátaival babaváróra, morzsabulira vagy templomi összejövetelre vagy bármilyen más ünnepre, próbálja meg megrendezni a villásreggeli partit. A villásreggeli ételek többsége gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így nem kell egész nap a konyhában töltenie idejét.

Ha villásreggeli összejövetelt tervez, fontolja meg az ételek svédasztalos kiszolgálását. A büfé megakadályozza, hogy kelljen mindenkire várnia, mint egy hivatalosabb vacsorán. Pihenhet és élvezheti a nagyszerű beszélgetéseket a vendégeivel. Bár nincsenek szigorú szabályok arra, hogy meghívjuk az embereket villásreggelire, mindig a legjobb, ha elegendő időt adunk a meghívottaknak, hogy beírják a partit az időbeosztásukba. Ha teheti, hívja meg őket néhány héttel az esemény előtt. Akár írásos meghívót, e-mailt vagy szöveget küld, a legjobb, ha visszajelzést kér, hogy tudja, hány emberre számíthat. Ha nem hall vissza valakitől, mielőtt itt az ideje, hogy megvásárolja a menü hozzávalóit, akkor nincs gond, ha felhívja, hogy megtudja, jön-e.

Villásreggeli

Villásreggeli

A villásreggeli a hét bármely napján lehet, feltéve, hogy az emberek elérhetőek. Ha vendégei többsége kilenc-öt órás munkahelyet tölt be az irodákban, akkor a legjobb nap szombat vagy vasárnap lesz. Ha azonban különböző időbeosztású embereket hív meg, válassza ki azt a napot, amelyen a legtöbben részt vehetnek. A villásreggelit általában a szokásos reggeli és ebéd között szolgálják fel – általában 10:00 körül. Azonban dönthet úgy, hogy korán kezdi, hogy a vendégek egy kicsit beszélgethessenek, mielőtt elkezdenek enni. Nincsenek meghatározott szabályok a villásreggeli menüben. Néhány dolog azonban szórakoztatóbbá teszi a bulit mindenki számára, beleértve Önt is. Rendeljen büfét, hogy vendégei kiszolgálhassák magukat. Ez leveszi önről a nyomást annak biztosítására, hogy mindenki azt kapja, amit akar. Változatos ételeket kínál, és rengeteg választási lehetőség is van vendégeinek.