A Seychelle-szigetek legszebb látnivalói

A lélegzetelállítóan fehér tengerpartokkal, buja növényzettel és csodálatosan magasodó hegyekkel a varázslatos Seychelle-szigetek valóban a világ egyik legszebb úti célja. A szó minden értelmében paradicsomi sziget, a Seychelle-szigetek különösen népszerű a nászutasok körében, akik felejthetetlen, kikapcsolódással és romantikával teli kiruccanásra vágynak.

A hatalmas Indiai-óceánon átívelő 115 apró szigetből álló szigetországnak, ennek a békés nemzetnek a látnivalói hihetetlenül változatosak. A csodálatos Morne Blanc-hegytől Anse Volbert fehér homokos partjáig – vagy akár a Victoria Market színes atmoszférájáig – a Seychelle-szigetek sok mindent kínál. Ha valaha is olyan szerencsésnek találja magát, hogy felkeresi ezeket a tiszta trópusi szigeteket, feltétlenül nézze meg ezeket a szórakoztató programokat a Seychelle-szigeteken. A Seychelle-szigetek fő szigetének, Mahénak az északnyugati partján található Beau Vallon az ország egyik legnépszerűbb strandja. Ami a látogatókat folyamatosan vonzza Beau Vallonba, az a sokoldalú vonzerő. A klasszikus „Seychelle-szigetek” esztétikáját magas pálmafáival és puha homokjával ötvöző Beau Vallon a búvárok és a sznorkelezők menedéke is tiszta kék vize és sokszínű korallzátonyai miatt. A látogatók a Silhouette-sziget csodálatos kilátását is élvezhetik, miközben a Seychelle-szigetek napsütésében töltik az idejüket.

Seychelle-szigetek

Seychelle-szigetek

A lenyűgöző Anse Volbert tengerpart a furcsa Praslin-szigeten található, és valószínűleg a legnépszerűbb hely a szigeten, és minden bizonnyal a leghosszabb. A strand szerelmesei régóta szeretik a pihenést és a lazítást Anse Volbertben a hosszú fehér homok, a hűvös sekély vizek és a csendes légkör miatt. Az Anse Volbertbe utazó családok nem találnak hiányt üzletekben és éttermekben, mivel sokuk a strand szélén található. Anse Volbert autóval, busszal vagy kerékpárral érhető el Baie Sainte Anne kis kikötői negyedéből, amely mindössze 4 km-re található az Anse Volberttől.