A Samsung Galaxy S21 jellemzői

A Samsung Galaxy S20 a vállalat eddigi legkiemelkedőbb és legimpozánsabb okostelefonja, de már arról álmodozunk, hogy a Samsung mit fog piacra dobni a Galaxy S21 termékcsalád által.

[wp_ad_camp_1]

Most, hogy elindult a Samsung Galaxy Note 20 és a Galaxy S20 Fan Edition, a vállalat 2021. eleji S21 sorozatáig már nem érkezik csúcstelefon. A Samsung Galaxy S21 készülékek biztosan a legizgalmasabb 2021-es telefonok, így a hype már épül, és még az első nagyon korai pletykákat is lehet már hallani. A Samsung mindig az év elején mutatja be új Galaxy S modelljeit, az utóbbi években pedig februárban jelentette be őket, majd márciustól értékesített a készülékeket, így ugyanezekre számítottunk a Samsung Galaxy S21 termékcsaláddal is. Számos pletyka azonban most arra mutat, hogy január az a hónap, amikor ezeket a készülékeket bemutatják, és úgy tűnik, hogy a Samsung előrelépést szeretne elérni a piacon 2021-ben.

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21

Ennél sokkal konkrétabbakat nem tudunk, de a közelmúltban a cég elkerülte az MWC-t (egy február végén megrendezésre kerülő kiállítást), és a hónap elején piacra dobta telefonjait, így ez is valószínű 2021-ben. Ami a Samsung Galaxy S21 termékcsalád költségeit illeti, a telefonok valószínűleg legalább olyan drágák lesznek, mint a Galaxy S20, ami valószínűleg az alapmodell kikiáltási árát jelenti, legalább ezer dollárt az S21 esetében, a Galaxy S21 Plus és a Samsung Galaxy S21 Ultra valószínűleg még többe kerül. A történelem megismétlődhet – a legszemfülesebb kiszivárogtató kijelentette, hogy a Galaxy S30 valóban a Galaxy S21. Kezdetben azt hittük, hogy ez az S30 lesz, és az első kiszivárgások ezt alátámasztották, de most nem vagyunk annyira biztosak benne. Tehát a telefon neve Samsung Galaxy S21 vagy Galaxy S30 lesz? Érdemes lesz a közeljövőben figyelni a pletykákra és a további kiszivárgott információkra, hogy egy tiszta képet kapjunk az új Samsung készülékről.