A régmúltat idéző, elegáns kiegészítők a zsebórák

A zsebórák már a 1500-as években megjelentek. Akkoriban nagy jelentőséggel bírt ez az eszköz, afféle státuszszimbólumként viselték a tehetősebb, magasabb rendű férfiak. A zsebórák a karórák elő kapui voltak.

S azt hinné az ember, a zsebórák kikoptak az évszázadok során, de korántsem így van. A jelenlegi technikával és designnal újabb és újabb megjelenéssel ruházzák fel ezt a klasszikus kiegészítőt. A gravírozásnak hála pedig bárki teljesen egyedivé varázsolhatja magának. A zsebórákat többnyire láncon lógatva hordták, a 18. századtól kezdve az apró mellényzsebekben kapott helyet, ahonnan kényelmesen elő lehetett venni alkalomadtán. A zsebórák elterjedésükkel már nem csak a férfiak kiegészítőjeként szolgált. Hölgyek is szívesen viselték a mutatós darabokat.

Zsebóra

Zsebóra

A zsebórák manapság nem csak modern, hanem klasszikus kivitelezésben is elérhetővé váltak a vásárlók számára. Ez az eszköz túlmutat az ékszeren. Teljesen egyed megjelenést képes kölcsönözni a viselőjének, s persze emellett hasznos is. Ma már többen nyakba akasztva viselik, akár nyitott számlappal. Az orauzlet.hu oldalon védőfedeles kivitelezésű modellek is kaphatók, melyeket szebbnél szebb motívumok ékesítenek. A néhány római számmal ellátott óralapos típus pedig csak emeli ennek az órafajtának a különlegességét. A zsebórákra vonatkozó különböző jellemzők és tudnivalók az orauzlet.hu oldalon, a termékleírásokban található. Tájékozódjanak és rendeljék meg ezt a divatos ékszert, mely garantáltan kiemeli viselőjét a hétköznapokból! A készleten lévő termékek rövid időn belül kiérkezhetnek a szállítási címre. A sértetlen csomagokról gondos csomagolással és megbízható futárcéggel gondoskodnak az orauzlet.hu dolgozói. Keressék őket bátran a weboldalon felsorolt elérhetőségek valamelyikén!