A műszempilla veszélyei

Sokan szeretnének maguknak szép és hosszú szempillákat, de gyakran a nők, nem rendelkeznek ilyen természeti adottságokkal. Számukra találták fel a 3D hatású műszempillákat, melyek teljes mértékben természetes látványt keltenek.

[wp_ad_camp_1]

A 3D hatású szempillák nagyon tartósak, körülbelül két hétig adnak eredeti és szép kinézetet. Ezeket a saját szempillánkhoz ragasztják. A ragasztónak és a műszempillának is magasabb minőséggel kell, hogy rendelkezzenek, valamint a felrakás szaktudást igényel, máskülönben nagy esély lesz rá, hogy a saját pilláink kihullnak. A másik gond lehet még, ha a ragasztó nem elég minőséges, a sminklemosók, melyek zsírosak vagy olajosak, könnyen meglazíthatják őket. Amennyiben műszempillákat rakatunk, érdemes leváltani olajmentesre a tonikot. A műszempilla épségére még az alvás is hatással van. Igényli, hogy háton, vagy az oldalunkon feküdjünk, mivel ha hason alszunk, számíthatunk rá, hogy reggel deformálatlan és ritka pillákkal fogunk ébredni.

Műszempilla

Műszempilla

Ha műszempillát rakatunk, az eredmény extra látványos, elegáns és nőies lesz. Ezt az örömet és szépséget beárnyékolhatja, egy kellemetlen allergia. A felrakás után, még nem is gondolnánk, hogy ebből gond lehet, és a tünetek olyanfélék, mintha pollenallergiában szenvednénk. Ez égető és viszkető érzéssel jár, valamint piros, gyulladt, duzzadt és könnyes szemet eredményez, ami a ragasztó összetevői miatt alakul ki. Ettől még súlyosabb lehet, ha az összetevők közt megtalálható a latex. Amennyiben erre allergiásak vagyunk, köhögéssel és nehezebb légzéssel találjuk szembe magunkat. A latex egy olyan allergén, melynél az érzékenység kialakulhat több évnyi használat után, úgy is, hogy mindig ugyanazt a ragasztót alkalmaztuk. Egyéb összetevők szintén okozhatnak kellemetlen tüneteket, mint a formaldehid és akrilátok.