A multivitamin hatása a legjobb

A vitamin- és ásványi anyag-kiegészítők világszerte a leggyakrabban használt étrend-kiegészítők. Az általuk biztosított mikroelemek mennyisége az ajánlottnál kevesebbtől a jóval többig terjed, ami jelentős hozzájárulást jelent a teljes bevitelhez.

[wp_ad_camp_1]

Multivitamin hatása megtekinthető a vegnum.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg multivitamin kínálatunkat is, ha rendelni szeretne. Míg a kiegészítők felhasználhatók a mikrotápanyagok hiányának kijavítására vagy a megfelelő bevitel fenntartására, a vény nélkül kapható multivitaminokat leggyakrabban olyan emberek szedik, akiknek nincsenek klinikai tüneteik vagy vitaminhiányuk. A vitamin- és ásványianyag-kiegészítőknek világszerte nagy a piacuk, de ezek használatára Észak-Amerikában és Európában van a legtöbb bizonyíték és innen van a legtöbb egészségügyi eredmények is. A vitamin-, ásványi anyagok és halolaj-kiegészítők vagy multivitaminok gyakoriak a felnőttek körében. A multivitaminok használata jelentősen hozzájárul a teljes vitamin- és ásványianyag-bevitelhez a népesség szintjén. A B6-vitamin, a tiamin és a riboflavin bevitele a felnőttek körében legalább ötször magasabb a multivitaminok által, mint az ételekből, és a bevitel 15-20-szor nagyobb.

Multivitamin

Multivitamin

A B12- és E6-vitamin-kiegészítők használata jelentősen csökkenti a nem megfelelő tápanyag-bevitelű népesség arányát. Ha csak a hosszú távú tanulmányokat vizsgáljuk, a bizonyítékok súlya némi előnyre utal a multivitaminok esetében. A legmeggyőzőbb adatok egy 14 éves vizsgálatot ölelnek fel, 14 641 orvos részvételével. Statisztikailag szignifikáns 8% -os csökkenést találtak a rák kockázatában a multivitaminok miatt. Ez nem nagy előny, de tekintettel a multivitaminok alacsony költségére, biztonságára és egyszerűségére, jó ajánlatnak tűnik. Amennyiben többet tudna meg a multivitamin kiegészítőkről keresse fel a vegnum.hu weboldalt.