A modern házi betegápoló

Senki sem szeretné, hogy idős szüleinek vagy nagyszüleinek ne érkezzen segítség, ha szüksége van rá, ám gyakran áll elő az a helyzet, hogy nem vagyunk odahaza, mert például hosszabb időre elszólít a munka. Ilyen esetekben nem szívesen hagyjuk magára idős és beteg szerettünket. Ám már erre a problémára is létezik nagyon kézenfekvő megoldás.

[wp_ad_camp_1]

A házi betegápoló segítségével ugyanis lehetőségünk van akkor is megfelelő személyekre bízni szerettünket, ha nem vagyunk éppen odahaza. Tulajdonképpen egy készülékről van szó, melyet a beteg, illetve idős ember a közelében tart, és amennyiben problémája lenne, nem érzi jól magát, megnyomhatja a gombot. Ez a jelzés egy központba érkezik be, ahol egy diszpécser fogadja azt.

A jelzés továbbítása, illetve a megfelelő intézkedések elkezdése annak függvényében történik meg, ahogyan azt előzetesen megbeszélték a hozzátartozóval. Így tehát szükség lehet például a kezelőorvos elérhetőségére is. De az is fontos információ lehet a szolgáltató számára, hogy a beteg személy a kommunikációra képes-e.

Házi betegápolás

Házi betegápolás

Hogyan is néz ki külsőre ez a házi betegápoló, azaz maga segélyhívó készülék? Érdemes elsősorban tudni a házi betegápolóról, hogy nagyon egyszerűen és könnyedén kezelhető, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy majd az idős és beteg szerettünk nem tudja azt kezelni. Maga a készülék két részből áll, egy asztali kihangosítóból és egy vagy több, igény szerint meghatározható vezeték nélküli pánikgomból, mely vízálló.

Ha szeretné biztonságban tudni idős szerettét, míg Ön távol van otthonától, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem cégtől kérhet házi betegápolás céljára segélykérő berendezést, melynek használata roppant egyszerű. Amennyiben szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, látogasson el a lineelectronic.hu internetes oldalra.