A Mezzo tv műsora online

A Mezzo tv csatorna 2002. április 2-án született, és a klasszikus zene, az opera, a tánc, a jazz és a világzene első tematikus csatornája lett Európában. Az egyesülés után a csatornát továbbra is Mezzónak hívták. Az egyesülés után, 2010. április 7-én nagy felbontású jelet kezdett sugározni a Mezzo Live HD néven.

[wp_ad_camp_1]

Mezzo tv műsora online tekinthető meg teljesen díjtalanul így nézzen be bátran a musor.tv weboldalra és itt mindent megtudhat a csatorna műsorairól valamint a kezdési időpontokat is megtekintheti. A Mezzo teljes programokat kínál: operát, klasszikus és jazz koncerteket, klasszikus és kortárs balettet, olyan formátumokat is, amelyek lehetővé teszik klasszikus és jazz művészek felfedezését vagy újrafelfedezését. A legforgalmasabb ideje minden nap 20: 30-tól 3: 00-ig (ismétlés 10-től 17-ig). Az éjszakák mindig nagyszerű zenei eseményeknek adnak otthont, legalább egy nagyszerű havi előadással a 39 érintett ország egyikéből. Eredetileg a France Telévision csoport 1992-ben indított új csatornát France Supervision néven. Különösen a France 2 és a France 3 programjait használták. A sport a műsorok mintegy harmadát tette ki, a dokumentumfilmek sugárzása és a zenének szentelt műsorok mellett.

Mezzp TV

Mezzp TV

A Mezzo és a Mezzo Live HD két francia fizetős zenei televíziós csatorna volt, amely a komolyzene, a jazz, a tánc és a világzene életével foglalkozik. A Mezzo-t 1998. március 21-én hozták létre a France Supervision helyettesítésére, és 2002. április 2-án egyesült a Muzzik céggel. A csatorna a zenei stílusok felfedezésére törekszik, és programozása havi témák körül forog. Csak élő adásban vagy felvételen sugároz műsorokat és koncerteket. A csatorna 80 országban érhető el, 60 millió előfizetővel. Amennyiben megtekintené a teljes heti Mezzo tv műsort keresse fel a musor.tv weboldalt.