A máj egészsége nem elhanyagolható!

Minden nap olyan döntéseket hoz, amelyek hatással vannak a máj egészségére. A háztartási termékek vásárlásával, az élelmiszer-fogyasztással és a napi tevékenységgel kapcsolatos döntései pozitív vagy negatív hatással lehetnek a májra.

A máj egészsége várja a legjobb termékekkel, tehát nézzen be a vitaminstore.hu weboldalra és itt megtekintheti a máj egészséghez kapható minőségi étrend kiegészítőket. A máj tisztítja a vért: Lebontja az alkoholt és más drogokat és vegyszereket, semlegesíti és elpusztítja a mérgező anyagokat. Számos alapvető testfehérjét állít elő, amelyek részt vesznek az anyagok szállításában a vérben, véralvadásban és fertőzésekkel szembeni ellenálló képességben. Szabályozza a hormonok egyensúlyát beleértve a nemi hormonokat, a pajzsmirigyhormonokat, a kortizont és más mellékvese hormonokat. Szabályozza a szervezet koleszterinszintjét: koleszterint termel, kiválasztja és más alapvető anyagokká alakítja azt. Szabályozza az alapvető vitaminok és ásványi anyagok ellátását: beleértve a vasat és a rezet. Epét termel: eltávolítja a mérgező anyagokat a szervezetből, és segíti az emésztést.

Máj egészsége

Máj egészsége

Egészséges májának megóvása érdekében fontos, hogy megértse, milyen kritikus szerepet játszik a máj az általános egészségi állapot megőrzésében, és hogy a magától értetődőnek tartott tevékenységek hogyan segíthetik vagy károsíthatják ezt a létfontosságú szervet. Ha többet tud meg a májáról és arról, hogyan őrizheti meg egészségét, valóban segíthet csökkenteni nemcsak a májbetegség, hanem más egészségügyi állapotok, köztük a cukorbetegség és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is. Számos, szándékosan vagy véletlenül belélegzett vagy elfogyasztott vegyi anyag mérgező hatással lehet a májra. Amennyiben étrend kiegészítőket keres a máj egészségéért kedvezményes áron, itt helye a vitaminstore.hu weboldalon.