A Life Extension termékek segítségével megóvhatjuk szív- és érrendszerünket

Noha az egészségtudatos életmód egyre nagyobb teret nyer, sajnos még mindig rengeteg embert érintenek a különböző szív- és érrendszeri problémák, illetve megbetegedések.

Köszönhetően a Life Extension termékek mindenre kiterjedő választékának, némi odafigyeléssel nagyon sokat tehetünk az egészségünk megóvása érdekében. A különböző keringéssel kapcsolatos problémák, szív- és érrendszeri megbetegedések számtalan okra vezethetőek vissza. Ezek között felfedezhető genetikai eredetű – azaz öröklött – probléma –, vagy valamilyen egyéb kór – például cukorbetegség – de a legtöbb esetben a mozgáshiányos életmód, a nem megfelelő táplálkozás, és bizonyos esszenciális tápanyagok, vitaminok, nyomelemek hiánya okozza. Ezért aztán a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy sportoljunk, és hogy odafigyeljünk arra, hogy miből mennyit eszünk. Ha már heti szinten két-három alkalommal mozgunk, és sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint sovány húsokat fogyasztunk, akkor sokat tettünk egészségünk megőrzéséért.

Life extension termékek

Life extension termékek

Emellett azonban nem szabad megfeledkezni az ásványi anyagok és a vitaminok megfelelő pótlásáról sem. Az L-karnitin rendszeres fogyasztása nem csak a magas vérnyomás ellen hatásos, de a vérben található káros zsírok mennyiségét is csökkenti, ezáltal jóval kevesebb rakódik le az érfalra, csökkentve a meszesedés kialakulásának esélyét. A Life Extension termékek közt megtaláljuk a Q10 koenzimet is, amely az egyik legfontosabb hatóanyag, ha a szív védelméről van szó. A könnyen felszívódó Q10 sejtszinten nyújt hatalmas segítséget, és gyakorlatilag az egész szervezetünk számára jelent komplex támogatást. A Life Extension termékeinek segítségével tehát sokkal könnyebben megőrizhetjük szívünk egészségét, ehhez pedig mindössze egy jól összeállított vitamin- és táplálékkiegészítő csomagra van szükségünk.