A levendulavíz pattanásra gyakorolt hatásai egy vásárló tapasztalatai alapján

A vásárló kipróbálta a MagicHerb levendulavizet és olyannyira elégedett volt az eredménnyel, hogy úgy döntött másokkal is megosztja tapasztalatait. Mivel a levendula a kedvenc illata és illóolaja, nem is volt kérdés számára, hogy a levendulavizet is kipróbálja, mely csodát tett a bőrével.

Levendulavíz pattanásra igazán hatékony. A vásárló a nyári hónapokban kezdte el használni a levendulavizet, bízva abban, hogy jó hatással lesz érzékeny bőrére. A levendulavíz kiválóan eltávolította a vásárló arcáról a felesleges zsírt. Mindezt úgy, hogy nem szárította ki bőrét. Éppen ezért a melegebb napokon úgy döntött, hogy nem szükséges arckrémet kenni fölé. Ez alól csak az volt kivétel, ha fényvédelemre volt szüksége. A nap végén a levendulavíz a szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja, a sminkeltávolításhoz azonban ennél több kell, mégpedig a micellás arcápoló tej. A nyári hónapok, a nagy hőség és az izzadás megviselik az arcbőrt, ez a vásárlóra is igaz, akinek nyár végére igazán meggyötört volt arcbőre, mely kipirosodott és pórusai begyulladtak. A MagicHerb levendulavíz alkalmazásával viszont az előbb említett problémák elmaradtak és bőre ragyogott!

Levendulavíz

Levendulavíz

A vásárló kapott egy lehetőséget munkahelyén terméktesztelésre, azonban a hosszú heteken át tartó tesztelés borzasztóan megviselte arcbőrét, olyannyira, hogy az egyik termék allergiás reakciót váltott ki, egy másiktól pedig kisebb égési sérüléseket szerzett. Ha ez nem volna elég, arcán apró pattanások is megjelentek. Természetesen azonnal abbahagyta a tesztelést és végső elkeseredésében a levendulavízhez fordult, mellyel napi kétszer, este és reggel vattapamaccsal átdörzsölte az arcbőrét. Három nap múltán az apró pattanások teljesen eltűntek, a kipirosodás pedig nagy mértékben csökkent.