A legjobb tennivalók Pennsylvaniában

Pennsylvania nemcsak a Nagy Tavak régióinak, hanem az Atlanti-óceán középső részének is otthont ad, így nagyon sokféle oldala van. Az Egyesült Államok északkeleti részén található, gyönyörű vidékkel és termőfölddel, valamint néhány csodálatos hegylánccal és az Erie-tó partvidékének egy kis, festői szegmensével.

[wp_ad_camp_1]

A pittsburghi Schenley Park északnyugati sarkában található Phipps Konzervatórium és gyönyörű botanikus kertjei lenyűgöző látványt nyújtanak. Az 1893-ban épült, kiváló acélból és üvegből álló viktoriánus stílusú télikertben 14 fantasztikus növénykiállítás található, csodálatos növényekkel és virágokkal, bárhová is néz. Lenyűgöző látványbarlang található Hummelstowntól nem messze, az állam délkeleti sarkában. Régóta népszerű látványosság, a magával ragadó barlangokat látogatók milliói nézték meg, mióta először 1929-ben megnyitották a nagyközönségnek. Érdekes, hangulatos és kissé kísérteties hely, a kísértetjárta Centralia, amelynek városát 1962 óta szinte elhagyták. Ekkor fedeztek fel egy földalatti széntüzet az egykori virágzó bányaváros alatt.

Pennsylvania

Pennsylvania

Azóta lakossága több mint ezerről kevesebb mint ötre fogyatkozott, romos házak és pusztuló épületek sorakoznak most graffitivel teleszórt utcáin. A látogatók meglátogathatják az egyetlen megmaradt templomot, és körbenézhetnek annak csendes és benőtt útjait, és kémlelhetik a talajrepedésekből kiszabaduló füstöt. Az izgalmas hullámvasutaknak és túráknak, valamint a kastélynak és a csúszdáknak otthont adó Dutch Wonderland szórakoztató és ünnepi vidámpark, amely biztosan örömet szerez az egész családnak. A Lancaster-től keletre fekvő „Kingdom for Kids” különösen alkalmas kisgyermekes családok számára. A hatalmas helyszínen elterülő csodálatos vidámparkba egy nagy kőutánzatú kastélyhomlokzaton keresztül jutunk be, amely biztosan megdöbbenti és izgatja a kicsiket.