A legjobb tengerparti üdülőhelyek a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigetek népszerű turisztikai célpont. Akár ellátogat az ország számos látnivalójához, akár csak egy helyen szeretné eltölteni a nyaralását, biztosan itt lesz az álomnyaralás. Ha a pihenés és a kikapcsolódás az elsődleges ok a látogatásra, nem fog csalódni. Mivel ez a délkelet-ázsiai ország sok szigetből áll, a Fülöp-szigeteken található tengerparti üdülőhelyek bővelkednek, amelyek mindegyike a vízi tevékenységek és a kikapcsolódási lehetőségek szikráját kínálja.

A gondolkodásmód javításának egyik legjobb módja, ha ellazul, és hagyja, hogy a stressz elolvadjon. Jó hely erre a Fairways és a Bluewater Newcoast a Boracay-szigeten. Sétálhat a fehér homokos strandokon, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a kék vízre, játszhat 18 lyukú golfot egy bajnoki pályán, ülhet az erkélyén, nyugtató kilátást nézve, vagy úszhat a négy medence egyikében. A vendégek a pezsgőfürdőben is lazíthatnak, masszázst vehetnek, vagy eltölthetnek egy napot a gyógyfürdőben. A Bohol Beach Club hangsúlyt fektet az egészséges szabadtéri aktivitásokra, így szórakoztató és könnyű formában tartani nyaralás közben. Választhat olyan tevékenységek közül, mint a kajakozás, a vízibiciklizés vagy a kerékpározás. De ha túl sokat játszott a napon, a Bohol Beach Club masszázst kínál a fáradt izmok enyhítésére. Az épületek egy szabadtéri medence körül helyezkednek el. Ez az újonnan felújított háromcsillagos szálloda Panglao szigetén található.

Fülöp-szigetek

Fülöp-szigetek

Szeret sakkozni? A Maribago Bluewater Beach Resort sakktáblát kínál egy csavarral: az életnagyságú „tábla” a tengerparton található, nem túl messze a strandröplabda pályától. A Mactan szigetén található üdülőhely számos vízi sportolási lehetőséget kínál, beleértve a búvárkodást és a jet-ski-t. A szobák egyszerűen rendezettek, mégis fényűzőek, néhányukban gyógyfürdők is találhatók. Az üdülőhelyen öt étterem található, amelyek közül az egyik, a Cove, Cebu egyik legjobb étterme.