A legjobb szállások az Oregon-parton

Világszerte sokan Kaliforniát – Oregon déli szomszédját – a szörfözéshez társítják. De az igazság az, hogy az Oregon-parton rengeteg part található, amelyek tökéletesek a szörfözéshez. Valójában itt található a Csendes-óceán teljes területének legjobb szörfözési helye. Azok számára, akik szeretnek kijönni és élvezni a természet adta lehetőségeket, az Oregon-parton sokkal több van, mint megragadni a deszkát, és elindulni, hogy elérjen néhány hullámot.

A központi partvidéken található Lincoln City a Nelscott-zátonyról ismert, amelyet egykor a Csendes-óceán egyik legjobb szörfözési helyének neveztek. Ez a zátony az egyetlen hely Oregonban nagy hullámú szörfözésre. Természetesen ez a két elismerés nagy nevet szerzett neki, mint az Oregon-parti szörfözés kiváló helyszíne. 2005 óta Lincoln City ad otthont a Nelscott Reef Big Wave Classic szörfversenynek. Menjen a tengerparttól a szárazföld felé, hogy ízelítőt szerezzen a túrázásról az Ördög-tó Állami üdülőterület ösvényein. Itt található az Észak-Lincoln Megyei Történeti Múzeum is, amely meglepő japán üveghalász úszógyűjteményt tartalmaz. A 101-es út által összekötött Lincoln City számos megfizethető és középkategóriás szálláslehetőségnek ad otthont-főként a tengerparton.

Oregon-part

Oregon-part

Surftides Lincoln City-A tengerparton elhelyezkedő, figyelemre méltó 4 csillagos szálloda csak egy rövid távolságra található a rendkívül híres Devils Lake State Parktól. A Surftides Lincoln City-ben való tartózkodása alatt élvezheti a frissítő fedett úszómedencét, a pezsgőfürdővel és szaunával ellátott fitneszközpontot, valamint az amerikai finomságokra specializálódott éttermet. Sportosan elegáns berendezésű, modern szobák saját erkéllyel és kandallóval várják majd! Sandcastle Beachfront Motel- Ez a szerény tengerparti szállás lehetőséget kínál a nyugodt nyaralásra a nyüzsgő város utcáin kívül. A szolgáltatások közé tartozik a fedett medence és a pezsgőfürdő.