A legjobb szálláshelyek Ausztriában

Képzelje el, hogy ül a szálloda erkélyén, kortyolgatva reggeli kávéját, miközben az Alpokra és a völgyekre néz, ameddig a szem ellát. Finom fehér osztrák bort is kóstolhat egy hegytetei szállodában, vagy, ha úgy tetszik, koktélokat fogyaszthat egy kis hotelben, amely ötvözi a hagyományos és a modern ízeket.

[wp_ad_camp_1]

Bármelyik is legyen az Ön választása, Ausztriának rengeteg csodálatos szállodája van, amely tökéletesen megfelel mindenkinek. Az aDLERS Hotel Innsbruck látképe kívülről ugyanolyan nagyszerű, mint belülről. Ennek oka az, hogy a nagyszerű kültéri táj tükröződik az üvegen, amely Innsbruck legmagasabb épületét alkotja. A 12 emeleten elhelyezett 75 vendégszobából panorámás kilátás nyílik az Alpokra és Innsbruckra. A stílus mind a belső, mind a külső szempontból kortárs, ám a város történelmi szakasza mindössze néhány percnyire van gyalog. A szoba dekorációja modern és minimalista, ez viszont nem csökkenti az ablakon kívüli látványt. A lejtőkön töltött nap után élvezze a gyönyörű kilátást, miközben a masszázst vagy a szaunát is használatba veheti.

Austria Trend Hotel Schloss Lebenberg

Austria Trend Hotel Schloss Lebenberg

Az Austria Trend Hotel Schloss Lebenberg több mint 400 éve nyújt kiváló kilátást Kitzbühelre, bár ez csak 1967 óta lett szálloda. A vendégek akár a 130 éves toronyban, akár egy újabb épületben is megszállhatnak. Bármelyik legyen is, minden szoba teljesen modern. A vendégeknek síelésre is lesz lehetőségük a 46 méter hosszú lejtőkön. A medence, amely közel 70.000 liter vizet tartalmaz, 360 fokos kilátást nyújt a látványos tájra. Felejtse el a taxit, amikor a Schafbergspitze Hotelben száll meg, amely a Shafberg-hegy tetején található. Ehelyett, hacsak nem akarja poggyászát felcipelni a hegytetőre, akkor vonattal kell ehhez a hotelhez eljutnia. A vonatút 35 percet vesz igénybe a legszorosabb osztrák fogaskerekes vasútvonalon St. Wolfgangtól.