A legjobb sérülékenység vizsgálat kedvezményesen!

A sérülékenység-ellenőrzés a rendszerek és az azokon futó szoftverek biztonsági hiányosságainak és hibáinak azonosítási folyamata. Ez a sebezhetőség-kezelő program szerves része, amelynek egyetlen átfogó célja van – a szervezet védelme a jogsértésektől és az érzékeny adatok nyilvánosságra hozatalától. Ezek a programok értékelésre támaszkodnak a biztonsági felkészültség felmérése és a kockázat minimalizálása érdekében, a sebezhetőségi vizsgálat pedig kritikus eszköz a kiberbiztonsági eszköztárban.

Sérülékenység vizsgálat igényelhető az obexconsulting.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tudjon meg mindent amit csak lehet ezekről a vizsgálatokról. A hagyományos sebezhetőség-felmérés két nagy kihívást jelent – tudni, hogy mit kell vizsgálni, és hogy mikor kell vizsgálni: A naprakész eszközleltár vezetése elengedhetetlen első lépés, amelyhez saját eszközök és stratégiák szükségesek. Elengedhetetlen annak biztosítása, hogy a sebezhetőséget vizsgáló eszközei lefedjék a nem hagyományos eszközöket, például a BYOD-eszközöket, az IoT-ket, a mobileszközöket és a felhőszolgáltatásokat. Egy olyan világban, ahol a kiberfenyegetések bármilyen irányból és bármikor érkezhetnek, kulcsfontosságú a folyamatos megfigyelés és vizsgálat konfigurálása és végrehajtása (szemben a havi vagy negyedéves sebezhetőségi vizsgálatokkal).

Sérülékenység vizsgálat

Sérülékenység vizsgálat

A leltár felépítése után a biztonsági rés-ellenőrző a leltár minden egyes elemét ellenőrzi egy vagy több ismert sebezhetőséget tartalmazó adatbázisban. Az eredmény a hálózaton talált és azonosított összes rendszer listája, kiemelve azokat, amelyek ismert sérülékenységekkel rendelkeznek, és figyelmet igényelnek. További részletekért megéri felkeresni az obexconsulting.hu weboldalt.