A legjobb Samsung TV-k: a legjobb QLED válogatás 2020-ban

Függetlenül attól, hogy olcsó LCD-készüléket keres, vagy egy szuper fényes QLED-kijelzőt, amely minden bizonnyal megkönnyíti a TV nézést, a Samsung TV-modellek széles választéka megtalálható a különféle igényekhez, ízlésekhez és költségvetésekhez – különösen most, hogy a Samsung  új televíziókészletet indított, beleértve a 4K QLED modelleket.

[wp_ad_camp_1]

A Samsung 2019-nek elnevezett 4K QLED szupertévéjének valahogy sikerült legyőznie a tavalyi Q9FN-t, amely korábban ezen a listán volt a legelső. Mivel a Samsung QLED termékcsaládjának legfontosabb modellje – a 8K modellek, mint például a Q950R, a Q90R valóban dinamikus képet kínálnak, piacvezető képfeldolgozással és hihetetlen HDR képekkel. Nem is beszélve arról, hogy a káprázatos csúcsfénye 1600 nits-et jelent (kétszerese a legtöbb OLED-nek). A karcsú, előlap nélküli kialakítás és a OneConnect doboz miatt a Q90R-t ugyanolyan jó nézni akkor is ha a TV-készülék ki van kapcsolva. A Samsung Q80R QLED TV nem a leggyorsabb QLED, amelyet ebben az évben adtak ki – sőt, a Samsung Q90 és a Samsung Q85 után a harmadik a sorozatban. Lehet, hogy a különbség szemmel látható, de mire megszerzi a Q80R-t, jelentős megtakarítást érhet el a felső kategóriájú modellek miatt.

Samsung Qled TV

Samsung Qled TV

A Q80R mindent tartalmaz, ami 2019-ben a QLED-et QLED-ddé tette: káprázatosan fényes kijelző, közvetlen teljes tömb háttérvilágítás és a Samsung új Ultra megtekintési szög technológiája (a színek gazdagabbnak tűnnek tengelyiránytól függetlenül is). Nem is beszélve a hangvezérlésről a Samsung Bixby hangsegédjén és az Airplay 2 funkción keresztül. A Samsung The Frame (2020) a legjobban teljesített iteráció egy Samsung televízióban, amelyet eddig láttunk. Merész fém tokkal, testreszabható keretekkel és Art Mode funkcióval is rendelkezik, amely klasszikus műalkotásokat és fényképeket jelenít meg, ez nemcsak úgy néz ki, mint egy televízió, hanem mint egy valódi festmény – és amikor a falra szereli a TV-t, a vendégek valószínűleg nem mondják meg a különbséget.