A legjobb programok Eugene-ben, Oregonban

A hatalmas Willamette-völgy déli végén elhelyezkedő Eugene szórakoztató, élénk és fiatalos felfedezésre váró város, amely számos turisztikai látványossággal rendelkezik. Rengeteg parknak és gyönyörű zöldterületnek ad otthont, nem messze a rohanó McKenzie és Willamette folyók találkozásától, a fenséges Kaszkád-hegységtől nyugatra.

Liberális szemléletéről és alternatív életmódjáról is híres Oregon egyik legnagyobb városa, az anarchistáktól és aktivistáktól kezdve a vállalkozókig és iparosokig mindenkinek otthont ad. Az Oregoni Egyetem jelentős kampuszának és hallgatóinak köszönhetően élénk hangulatú, és kiváló művészeti és kulturális jelenetet kínál a látogatók számára. Ragyogó sörfőzdék és finom helyi éttermek találhatók itt, a nyüzsgő szombati piac mindig az egyik legnépszerűbb program Eugene-ben. Ezenkívül nagyszerű szabadtéri tevékenységekre is lehetőség nyílik a környező vidéken, miközben a Willamette-völgy számos pincészete és az Oregon-part lenyűgöző tájai nem messze találhatók, ha egy kicsit többet szeretne felfedezni az államban.

Eugene

Eugene

A kanyargós Willamette folyóra néz a kiemelkedő Skinner Butte Park, amely a belváros északi szélén található. A városközpontra és a távolban lévő Kaszkád hegységre nyíló fantasztikus panorámák mellett mindenféle szabadtéri tevékenységet kínál a látogatók számára, piknikezőhelyekkel és játszóterekkel. A város egyik legrégebbi parkja, amelyet 1914 -ben alapítottak, és Eugene Skinnerről – a város alapítójáról – kapta a nevét. A gyönyörű kilátásban való sütkérezés és a csodálatos természet élvezete mellett a látogatók sziklamászni is mehetnek a park egyik részén, vagy megnézhetik a Shelton McMurphey Johnson-ház hihetetlen és lélegzetelállító építészetét, amely 1888 -ból származik.