A legjobb női parfümök 2020-ban

A parfüm vásárlás meglehetősen nehéz lehet, és a 2020-as év sem tette ezt könnyebbé. Sokan álmodozunk egy olyan minőségi, illatos parfümről, mint amiket a hatalmas plakátokon lehet látni.

[wp_ad_camp_1]

Szebbnél szebb üvegekkel rendelkeznek és ami a legfontosabb, hihetetlen illatokkal, amik egy-két fújás után akár egész nap érződnek rajtunk. Szóval, hogyan válasszuk ki a legjobb parfümöt? Nyilvánvalónak hangzik, de vigyázzon arra, hogy milyen illatokat választ, például ha könnyű, friss illatot szeret, érdemes lehet egy citrusfélét vagy finom, virágos illatú parfümöt választania. Kiváló példa erre a Jo Malone londoni Lime Basil & Mandarin Köln, amely friss és kellemes lime valamint lédús mandarin illatú. Ha inkább valami kissé édesebbet szeretne, vegyen egy parfümöt Rihanna kollekciójából és próbálja meg az egyik kedvenc illatot manapság, a Kilian’s Love Ne nevű parfümöt. A parfümnek édes, virágos jegyei vannak, krémes pézsma, vanília és karamell alappal kombinálva. Igen illatos, ugye?

Parfüm 2020

Parfüm 2020

Ha esetleg többet szeretne mondani az illatával, akkor a merész és gazdag fűszernövényes illat lehet a megfelelő módja. A Tom Ford kultikus fekete orchideás parfümje tartalmaz keserű csokoládét, fűszereket és vetivert. A Santal 33 eau de parfüm egy kiváló darab, amelynek szexi, elegáns illata van. Ez az az illat, amelyet nem kell bevezetni, a Santal 33 oly jól felismerhető, hogy észreveszi, amint valaki belép a szobába ilyen parfümöt viselve. Tom Ford parfümje férfias, fűszeres beütésű. A kardamom, az ambrox, az ibolya és az írisz hozza össze az egészet – ez az egyik legjobb parfüm, amit valaha szagolhat. A Tiffany & Co Eau de Parfum 2020 egyik kedvence. A Tiffany gyémánt ihlette (természetesen) és káprázatos illata van, olyan illata, amit nem felejt el senki. A legfontosabb összetevője a ropogós mandarin, amelyet frissen vágott írisz követ, és pacsuli, valamint pézsma nyomával fejezik be, pontosan ez az, amire számíthat a Tiffany & Co illata esetén.