A legjobb minőségű páramentesítő gép!

A páramentesítők elszívják a felesleges nedvességet a levegőből, segítenek leküzdeni a páralecsapódást, megakadályozzák a penész növekedését és csökkentik a falakon a nedvességet. A páramentesítőnek két fő típusa közül választhat.

[wp_ad_camp_1]

Páramentesítő gép vár mindenkit kedvezményes áron a fisherklima.hu weboldalon ezért ne vesztegesse az idejét, nézzen be hozzánk még ma és tudjon meg mindent ezekről a szuper készülékekről. A különböző típusok különböző módon működnek, és egyesek jobban megfelelnek a különböző környezeteknek. A Hűtőközeges párátlanítók a levegőt a szűrőn és a hideg tekercseken keresztül szívják be. A víz ezután a tekercsekre kondenzálódik és a víztartályba csöpög. Gyakran állítják, hogy magasabb hőmérsékleten és páratartalom mellett jobban működnek. Szárítós páramentesítők: Ezek abszorbens anyagot használnak a víz leválasztására a levegőből. Az anyagot ezután felmelegítik, így a nedvesség a víztartályba csöpög. A szárítós-párátlanítókat úgy tervezték, hogy hatékonyabban működjenek, mint az alacsonyabb hőmérsékletű hűtőközegek – ilyen környezetre számíthat a tipikus garázsban, télikertben vagy fűtetlen pincében. Gyakran állítják, hogy a szárítós-párátlanítók általában több energiát használnak, mint a hűtőközeg-párátlanítók, mivel az adszorbens anyag melegítésére hőt használnak.

Páramentesítő

Páramentesítő

Néhány példa arra, hogy páramentesítőre lehet szüksége: Otthonát elárasztotta a víz, vagy vízfoltokat észlel. Először meg kell oldania a vízkárokat, vagy szakembert kell hívni emiatt. Az otthoni fa puha tapintású – ami azt jelenti, hogy rothad. Az ablakpárkányok különösen sérülékenyek. Ablakai gyakran kondenzálódnak. Ilyenkor felfigyelhet a penészre is. Ellenőrizze, hogy nincsenek-e sötét foltok a falain és a mennyezetén, valamint a WC és a zuhany környékén. A felsorolt esetékben szükségszerű beszerezni egy párátlanítót, amit megtehet a fisherklima.hu weboldalon.