A legjobb Lenovo tabletek

A Lenovo tablet a piacon jelenleg a leginnovatívabb és leginkább megfizethető tablet mind közül. Most sikerült leszűkíteni a legjobb Lenovo táblagépeket bármilyen költségvetéshez, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

[wp_ad_camp_1]

A Lenovo Tab 4 8 egy szuper és megfizethető Android táblagép, HD képernyővel (1200 × 800), két előre néző hangszóróval, amelyek Dolby Atmos készülékkel vannak felszerelve a kiváló hangteljesítmény érdekében, és 20 órás akkumulátor élettartamot is biztosít. Ez a modell tartalmaz egy 64 bites négymagos Snapdragon processzort (1,4 GHz) és 2 GB RAM-ot is, ami  több mint elegendő az alapvető webböngészéshez, a videónézéshez és a játékhoz. A Lenovo Yoga Tab 3 Pro képes egyedülálló funkciókkal kiemelkedni a túlságosan telített Tablet piacon. Ezek közé tartozik a 2K-s kijelző, az akkumulátor hosszú  élettartama és a beépített LED-képernyő. Ezek a szokatlan tulajdonságok összekapcsolódnak, így a Yoga Tab 3 Pro nagyszerű, mindenre kiterjedő tabletté válik, akár filmet is nézhet rajta egyedül, barátaival vagy egész családjával.

Lenovo tablet

Lenovo tablet

A Lenovo Smart Tab P10 egy kiemelkedő 10 hüvelykes Android táblagép, amely egyúttal Amazon Alexa okos képernyőkészülékként működik. A táblagéphez tartozik egy Bluetooth hangszóró / dokkoló állomás, amely a táblagépet az Amazon Echo Show-jához hasonlóvá átalakítja. A legegyszerűbb a Lenovo Smart Tab P10-re kétféleképpen gondolni: táblagépként és okos otthoni eszközként. A Lenovo ThinkPad X1 egy az egyben Windows alapú tablet , amely komoly versenyt jelent a Microsoft Surface számára. A csomag 13 hüvelykes képernyővel, csúcsminőségű cserélhető billentyűzettel és szilárd érintőképernyővel rendelkezik, ezért ez az egyik legkiemelkedőbb a Lenovo tabletek piacán, sőt az egész tablet piacon.