A legjobb látnivalók Cape Cod-ban

Massachusetts egyik legnépszerűbb látványossága, Cape Cod az állam délkeleti részén található, az Atlanti-óceán vad vizeibe nyúlva. Mivel gazdag tengerészeti történelemmel és identitással büszkélkedhet, sok ember látogatja bájos városait és idilli tengerpartjait, különösen a napsütéses nyári hónapokban.

[wp_ad_camp_1]

Cape Cod délnyugati sarkában található Woods Hole nagyon közel van az Erzsébet-szigetekhez és a híres Martha-dűlőhöz. A környező vad vizek uralják a tájat, a falu néhány fontos tengeri kutatóintézetnek és gyönyörű partoknak ad otthont. A „Cape Cod kulturális központjaként” elismert Dennis Port csodálatos hely, amely számos művészeti látványosságnak ad otthont. Cape Cod festői tengerpartjának déli központjában található, melegvizes tengerpartjairól is híres, amelyek csodálatos úszást és szörfözést kínálnak. Sok látnivalója közül a Cape Cod Művészeti Múzeum és a Cape Playhouse Művészeti Központ érthető módon a legnagyobb figyelmet vonzza meghökkentő műalkotásai és eseményei miatt. A városnak azonban rengeteg kisebb galériája van, rengeteg kézműves üzlet és kávézó is van benne. A nagyszerű túraútvonalaknak és történelmi látnivalóknak otthont adó Eastham a kapu a Cape Cod Nemzeti partvonal lenyűgöző tájaihoz. A hihetetlen vadon alatt, a Külső-fokon található kisváros egy lélegzetelállító helyen áll, gyönyörű öblökkel és atlanti-óceáni partokkal mindkét oldalon.

Cape Cod

Cape Cod

Míg a homokban heverészni, valamint a vizekben úszni és szörfözni mind népszerű időtöltés, a mocsarak és a partszakaszok körül számos szép túra is zajlik, amit szintén   kipróbálhat. A Fort Hill felől lenyűgöző kilátás nyílik az Eastham kikötőre és annak festői környezetére. A Cape Cod-öböl partján fekvő Brewster festői hely, tökéletes csendes kiruccanásokhoz. Mivel közvetlenül a Nickerson Állami Park mellett található, rengeteg isteni természeti tájat lehet felfedezni, rengeteg túraútvonal, kerékpárút és kemping is van itt.