A legjobb kültéri fényfüzérek az ünnepekre

A téli időszakra jobban jellemzők a kültéri megvilágítások, különösen karácsony környékén. Nagyon hangulatossá varázsolhatjuk otthonunkat, kertünket a fényfüzérekkel, de nagyon óvatosak kell, hogy legyünk, mert könnyen bajt is okozhatnak.

[wp_ad_camp_1]

Kültéri ledes fénykábel más néven fénytömlő, fényslag. Leggyakoribb felhasználása dekorációknál, illetve rejtett megvilágításoknál alkalmazzák. Karácsonykor rendre ellepi az utcákat a fényfüzér és egy fajta mesebeli hellyé változtatja az egyszerű utcákat. A városban autózva, ahogy az ember egyre több helyen látja a fényfüzért, könnyebben ráhangolódik az ünnepi hangulatra. Nem csoda, hogy egyre többen gondolnak rá, hogy csatlakoznak a fénytengerhez és otthonukat is díszbe öltöztetik fényfüzérek által. Szerencsére ma már minden adott ehhez, széles választékból lehet választani, ráadásul a mai fényfüzérek teljesen biztonságosak. A boltok kínálatában a szivárvány összes színében megtaláljuk a LED-es fényfüzéreket. A hagyományos fényfüzérek állandóan kiégtek, és magas volt a fogyasztásuk. A LED-es fénykábel energiatakarékos, és nem hibásodik meg. Így nem kell többé, minden évben új izzókat vásárolnunk. A füzérek több méretben is kaphatók. A burkolásuk teljes mértékben ellenáll az időjárás viszontagságainak, mivel transzparens csőből készül. A fényfüzér hosszúságától függően az átlagfogyasztás körülbelül 8W/m. A modern LEDes fényfüzérek általában 15000 órát tudnak gond nélkül világítani.

Kültéri ledes fénykábel

Kültéri ledes fénykábel

Kültéri LEDes fénykábel online rendelés

A régi elavult fényfüzérek sokszor a rossz minőségű burkolást követően tűzveszélyesek voltak. Mindig szaküzletben vásároljuk meg a bel- és kültéri fényfüzéreket. Ha szaküzletből való vásárlás helyett inkább az online rendelést preferálja, akkor van egy tippünk, ahol jó minőségű termékeket találhat! A LED24 szaküzlet 2 év garanciát ad a LED-es fényfüzérekre. Az üzletet személyesen felkeresheti Budapesten, vagy a www.LED24.hu weboldalon megtekintheti a teljes kínálatukat, melyben nem csak kültéri LEDes fényfüzéreket talál, hanem minden szükséges tartozékot, melyre szüksége lehet, pl. foglalatok, átalakítók. Az online megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat végzi. A vásárlás megoldható előre utalással, és utánvéttel is, 50000 FT vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. Bármilyen kérdése merül fel, forduljon az ügyfélszolgálathoz, melynek telefonszáma: 06-30-879-4403.