A legjobb Cartoon network műsorok!

A Cartoon Network története során sugározta a Warner Bros. animációs rövidfilmek nagy részét, amelyeket eredetileg az 1920-as és 1960-as évek között készítettek, de a hálózat szerkesztette őket a lövöldözés, az alkoholfogyasztás, a cowboyok és az indiánok dohányhasználata miatt és a politikailag helytelen jelenetek miatt.

[wp_ad_camp_1]

Cartoon network műsora megtekinthető a musor.tv weboldalon ezért nézzen be hozzánk bátran és megtekintheti akár az egész heti műsort is. A Cartoon network manapság már csakis népszerű, világhírű rajzfilmeket. A Cartoon Network nagyfelbontású hírcsatornája számos kábel- és műholdas szolgáltatónál elérhető. A nagyfelbontású csatorna 2007. október 15-én indult. Mint minden Turner hálózat, a 4:3 forrásból származó tartalmat is kinyújtották a nagy felbontású csatornán, hogy kitöltse a 16:9 képarányt. A hálózat HD tartalma a standard felbontású csatornán letterbox-szal jelenik meg, és 2013. május 13. óta a szolgáltató kicsinyíti a nagyfelbontású csatornát a standard felbontású csatornához, aminek eredményeként az összes műsor 16: 9 arányban jelenik meg. A többi Turner hálózattól eltérően a normál felbontású reklám is 16:9 módra van kiterjesztve.

Cartoon Network

Cartoon Network

6–16 éves gyermekek számára készült a csatorna. A Cartoon Network eredeti stúdióprogramjai között szerepel a Dexter laboratóriuma, Johnny Bravo, a Pindur pandúrok, Ed, Edd és Eddy, és sok más híres rajzfilm is. A Cartoon Network animációs sorozatokat is sugároz, mint például a Ben 10, Bakugan, Csillagok háborúja: Klónok háborúja vagy Rex Generator. A Cartoon Network 26 nyelven érhető el, 25 külön verzióban 166 országból és 260 millió otthonban világszerte. Amennyiben többet tudna meg a csatornáról és megtekintené a műsorokat vagy éppen a kezdési időpontokat, mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldalt.