A legbiztonságosabb védelem a távfelügyelettel rendelkező riasztórendszer

Biztos elgondolkodott már azon, hogyan óvhatná meg vagyonát, és valószínűleg előfordult már, hogy féltette értékeit. Ha szeretné biztonságban tudni magát és a tulajdonát, akkor érdemes olyan kivitelezőt felkeresnie, aki profi módon megtervezi, betelepíti, karbantartja vagyonvédelmi rendszerét, sőt vállalja annak távfelügyeletét is. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem pont ilyen. Közel húsz éve foglalkozik riasztórendszerek, biztonsági kamerarendszerek forgalmazásával, telepítésével és távfelügyeletével.

[wp_ad_camp_1]

A távfelügyelet Budapest területén is nagyon fontos, mert a fővárosban igen sok a betörés és a vagyon elleni bűncselekmény. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem azonban országszerte vállalja ingatlanok, gépjárművek, személyek távfelügyeletét. A lakásokba, családi házakba, irodákba, üzlethelyiségekbe, telephelyekre betelepített riasztórendszerek jelzéseit a nap 24 órájában figyelik, feldolgozzák, és szükség esetén 15 percen belül kivonultatják a helyszínre a járőrszolgálatot.

Távfelügyelet Budapest

Távfelügyelet Budapest

A riasztórendszer távfelügyelet Budapesten és az ország bármely pontján a zárt helyiségek védelmének leghatékonyabb változata. A diszpécserek minden percben éberen figyelik a beérkező jelzéseket, és amennyiben szükséges, például támadás, betörés vagy tűzeset alkalmával azonnal riasztják a járőröket. Így Ön bárhol is tartózkodjon, rövid időn belül értesülhet az ingatlanja környékén történt eseményekről, valamint a betörési kísérletekről, nem akkor fog szembesülni a lopással, amikor hazaérkezett.

Nem csupán ingatlanokra lehet kérni távfelügyeletet, hanem gépjárművekre, liftekre, tűzre, sőt idős személyekre is. A távfelügyeletnek négy típusa létezik. A telefonos, a rádiós, a GSM és a GPRS. A lineelectronic.hu internetes oldalon részletes tájékoztatást talál a távfelügyeletről.