A kutyaiskola Budapest oktatói segítenek az alapok elsajátításában

Egy kutya nem csak hű társunk a mindennapokban, de egyben a legjobb barátunk is, ezért aztán ha van rá lehetőség, mindenképpen érdemes megosztani otthonunkat – legalább – egy négylábúval. Ugyanakkor egy eb felnevelése komoly feladat, emiatt nem szabad félvállról venni ezt a kérdést, hiszen az a későbbiekben nagyon komolyan visszaüthet.

A kutyaiskola Budapest szakoktatói által összeállított kurzusok kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy lépésről lépésre sajátíthassuk el a legfontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatban. Gyakorta felmerülő kérdés, hogy vajon mikortól kezdve tanácsos rendszeresen részt vennünk ezeken a tanfolyamokon. Noha igazán sosem késő, a kutyaiskola Budapest szakemberei azt javasolják, minél korábban vágjunk bele a gyakorlásba. A kölykök számára kifejlesztett óvodás foglalkozások már 3 hónapos kortól kezdve látogathatók, ekkor ugyanis már elegendő ideig képesek koncentrálni az állatok. Természetesen ezeken az órákon még nem folyik komoly munka, hiszen a cél itt még nem lehet az összetett parancsok megtanulása.

Kutyaiskola Budapest

Kutyaiskola Budapest

Ehelyett a kutyaiskola Budapest tanárai a fő hangsúlyt az alapvető utasítások megértésére helyezi. Tudniillik a legfontosabb, hogy minél korábban biztonsággal behívható legyen az eb, ez ugyanis bizonyos esetekben akár a testi épségét is megóvhatja. Ugyancsak kardinális a pórázon történő séta elsajátítása. Kisebb testű állatoknál valamivel kevésbé kellemetlen ennek hiánya, ám a kutyaiskola Budapest gyakorlataival villámgyorsan elérhetjük, hogy négylábú kedvencünk a szabadtéri programokon is ránk figyeljen. A folyamatos szemkontaktus kulcsfontosságú szereppel bír a későbbiekben is, ezt pedig jutalmazással a legegyszerűbb kialakítani. Így tehát bátran kijelenthető, hogy a saját érdekünkben is elengedhetetlen, hogy minél hamarabb elkezdjük megtanulni a kutyánkkal való zavartalan együttélés alapszabályait.