A Kék Duna Wellness Hotel tökéletes választás konferenciák lebonyolításához

Egyre elterjedtebb, hogy a cégek többnapos konferenciákat, rendezvényeket, továbbképzéseket és csapatépítő tréningeket tartanak az alkalmazottaiknak valamilyen kellemes környezetben, mint amilyen például a négycsillagos Kék Duna Wellness Hotel Ráckevén, mely egyaránt tökéletes helyszín a kikapcsolódásra, az egyedülálló római wellness élmény megszerzésére, a feltöltődésre és a tanulásra.

[wp_ad_camp_1]

A hotel Ráckeve konferencia termekkel van felszerelve. A legnagyobb korszerű felszerelt terem 108 m2-es, kellemes, természetes megvilágítása van, és 90 fő befogadására alkalmas. Nagy előnye, hogy igény szerint felosztható három egyenlő részre, így tökéletesen elválasztható a hangszigetelt falakkal, hogy több kisebb csoportnak tarthassanak tréninget.

Kék Duna Wellness Hotel

Kék Duna Wellness Hotel

A fő terem mellett a hotel rendelkezik még egy 110 m2-es, egy 60 m2-es, valamint egy 54 m2-es teremmel is. A korszerűen felszerelt, jól megvilágított helyszínek különleges növényekkel vannak díszítve. A szabadban csodás pálmakert nyújt kellemes kikapcsolódást a konferenciák és tréningelőadások közötti szünetekben a résztvevőknek. A Kék Duna Wellness Hotel Ráckevén konferencia termeiben kongresszusok, corporate meetingek, ülések, szakmai értekezletek, csapatépítő tréningek, jubileumi, illetve más ünnepségek, külső PR rendezvények, sajtókonferenciák, évzáró rendezvények, iparági találkozók és egyéb vállalati vagy privát programok is megszervezhetőek.

A wellnesshotel.hu internetes oldalon található képeken megtekinthető minden konferenciaterem és a hotel wellness részlege is, ahol kikapcsolódhatnak és pihenhetnek a vendégek az előadások után. Ráckevén össze lehet kötni a kellemest a hasznossal, így egyszerre lehet pihenni, felfrissülni, kikapcsolódni, csapatot építeni és tanulni is.