A kamillatea legfontosabb előnyei: alvás, relaxáció és még sok más

A kamillát évszázadok óta használják gyógynövényekben nyugtató, terápiás tulajdonságai miatt. Akár segítségre van szüksége az éjszakai elalváshoz, akár az immunrendszer erősítésére, akár a stressz csökkentésére, egy csésze kamillatea segíthet. Ennek a gyógytea-összetevőnek könnyű, virágos íze van, egy csipetnyi természetes édességgel, és nagyon könnyű elkészíteni egy csészét!

A kamillatea gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és a kamillatea fogyasztása csökkenti a gyulladás tüneteit. Ha krónikus gyulladásos betegségben, például ízületi gyulladásban szenved, a kamilla segíthet a fájdalom csillapításában és kényelmesebbé teheti az életét. Egy csésze kamilla tea remek gyógynövény a megfázás ellen! Tanulmányok kimutatták, hogy a kamilla jótékony hatású lehet a megfázás tüneteinek csökkentésében, amikor rossz az időjárás. A kamilla jótékony tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jót tesznek a szívnek. Míg a kamilla szív-egészségügyi potenciáljával kapcsolatos kutatások még folynak, a kutatások azt sugallják, hogy a kamillatea fogyasztása hasznos lehet azoknak, akik olyan betegségekben szenvednek, mint a szívkoszorúér-betegség.

Kamillatea

Kamillatea

Egy bőséges étkezés után egy csésze kamillatea segíthet az emésztésben és enyhíti a gyomorpanaszokat. Kimutatták, hogy a kamilla csökkenti a savas reflux tüneteit, megakadályozza a puffadást és a gázképződést, és hozzájárul a gyomor-bélrendszer általános egészségéhez. Problémái vannak az éjszakai elalvással? A kamilla teát évszázadok óta használják alvás- és relaxációs segédeszközként. A kamilla tea enyhe nyugtató hatású, amely kiválóan alkalmas elalvásra. Elalvás után a kamilla segíthet az alvás minőségének javításában, így Ön kipihenten ébred. Kimutatták, hogy a kamilla segít a depresszióval és más mentális egészségügyi problémákkal kapcsolatos alvásminőségi problémákban is. Egy csésze kamilla tea segíthet csökkenteni a stresszt és enyhíteni a szorongást.