A húgyúti fertőzés mielőbbi kiszűrése Pine Smart pelenkával

A pelenka segít a nitritnek előbukkanni a gyermek vizeletében, egyszerűen pelenkacserén keresztül. Ez elősegíti a helyes és korai diagnózist, és megakadályozza a felesleges antibiotikumok alkalmazását. A Pine Smart-ot Törökország egész területén értékesítik a Migros, a Macro szupermarketekben és az online árusoknál, valamint itthon webáruházunkban is kapható.

[wp_ad_camp_1]

A húgyúti fertőzés mielőbbi kiszűrésének érdekében érdemes a fürdetés után Pine Smart pelenkát használni. Pine Smart pelenkát rendelhet igen kedvezményes áron a pinesmart.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és rendeljen még ma kedvező árú, minőségi pelenkáinkból.  A Pine Smart a világ első és egyetlen okos pelenka, amelyet bakteriális húgyúti fertőzések kimutatására szoktak használni. A Pine Baby Pelenka és a Cerrahpaşa Orvostudományi Kar együttműködésével kifejlesztett termék a világ minden táján használható. Az orvosok gyakran vizeletmintákat kérnek tőlünk, hogy képet alkossanak egészségünkről. Mint olyan cég, amely évek óta gyárt pelenkákat a gyermekeink kényelme érdekében, mi biztosítottuk a pelenkát a vizelet elemzéséhez és ellenőrzéséhez.  A Pine Smart a vizeletben lévő nitrit jelenlétének elemzésével ellenőrzi, hogy babája fertőzött-e valamilyen húgyúti fertőzéssel.

Pine Smart pelenka

Pine Smart pelenka

Ha fertőzés van a baba vizeletében, a pelenka külső felületén feltüntetett terület rózsaszínűvé válik. A húgyúti fertőzést korán észlelik, és korábban mehet orvosához a pelenka miatt. Megoldás lehet ez a gyermekek vizelési nehézségeire. A korai kezelés megkezdésével a betegség rövidebb idő alatt és enyhébb gyógyszerekkel leküzdhető, így védve gyermeke veséinek egészségét. Segít felismerni a tünetmentes húgyúti fertőzéseket, ezért megéri minél hamarabb kipróbálni. Amennyiben többet tudna meg erről a szuper termékről keresse fel a pinesmart.hu weboldalt.