A hajhosszabbítás előnyei és hátrányai

Többnyire minden nő elgondolkodott már a hajhosszabbításon, azonban figyelembe kell venni, hogy a póthajnak előnye és hátránya is van. A hajhosszabbítás költséges művelet, hiszen a póthajat meg kell vásárolni, valamint a tincsek felrakását is ki kell fizetni. A póthajat 2-4 havonta szükséges leszedni és vissza felrakni.

[wp_ad_camp_1]

Természetesen a hajhosszabbítás legnagyobb előnye, hogy minden nőnek lehetőséget ad, hogy dús és hosszú hajat kapjon. A póthajnak védelmező tulajdonsága is van, hiszen az egyén természetes hajat megóvja minden környezeti hatástól, és ennek következtében elősegíti a haj növekedését. Azoknak, akik póthajjal rendelkeznek nehézséget okoz a hajfestés, valamint a hajformáz, azonban kellő oda figyeléssel egyik művelet sem jelent komolyabb gondot. A hajfelvarrás bizonyult eddig a legolcsóbb hajhosszabbítási technikának, azonban ez esetben a póthaj 2 hónapot bír ki. A hőillesztéses módszer esetén ajánlott a keratinos ragasztást választani, hiszen kevésbé káros, mint a gyantás változat. A technika előnye, hogy oldószerrel le lehet szedni a póthajat, és így nem tépi ki a természetes hajszálakat.

Hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás

Az ultrahangos illesztés esetén a tincseket keratinnal vonják be, és a lágyítás érdekébe ultrahangos hullámokat használnak. A nők többsége azért választja ezt a módszert, mert a póthaj 4 hónapon keresztül hordható. Ha a póthajat mikrogyűrűzéses módszer alapján rakják fel, akkor a természetes hajszálakat sem vegyszer, sem hő nem fogja érni. Hátrányként említhető meg, hogy ez esetben hosszú tincsek csupán 3 hónapig viselhető. A mikrocsomózásos módszert nem kedvelik a hölgyek, hiszen az illesztés pontja feltűnően látszanak, és körülbelül 2 hónapon keresztül viselhető.