A Google Pixel 4a telefonról!

A Google Pixel 4a a Google legjobbjait kínálja Önnek megfizethető áron egy szuper telefon által. A Google Pixel 41 biztosítja a Google Assistant integrációját, egy tiszta Android-interfészt, három év garantált frissítést, és egy nagyon lenyűgöző fényképezési élményt, tekintve, hogy a Pixel 4a csak egy hátsó kamerával rendelkezik.

[wp_ad_camp_1]

Azonban össze a hasonló árú vetélytársakkal, és a Google Pixel 4a nem tűnik annyira nagy durranásnak, hiszen kevesebb energiával, kevesebb RAM-mal, kevesebb kamerával, kisebb képernyővel rendelkezik és 5G-kapcsolata sincs – bár a Pixel A 4a 5G változata is úton van még jobb specifikációkkal, bár magasabb áron, a Google Pixel 5 mellett (amely szintén engedélyezi az 5G-t). Az akkumulátor élettartama közepes, a telefon csaknem egy napig tart egyetlen töltéssel – és ha valóban sokat használja, késő délután már tölteni kell. A tervezés megosztó lesz. Egyrészt egy finom, polikarbonát telefonról van szó, amely kényelmesen helyezkedik el a tenyérben, és könnyű váza megkönnyíti a kézben tartását és használatát. Van egy hátulra szerelt ujjlenyomat-leolvasó, sőt van egy fejhallgató-csatlakozó is.

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a

Másrészt kissé olcsónak tűnik a fogása, és árkategóriájában hiányzik a többi készülék prémium fényessége. Ha a Google Pixel 4a beszerzésére gondol, alaposan meg kell fontolnia, mi fontos Önnek egy új okostelefon kapcsán. Ha a lehető legnagyobb durranásra vágyik, és van is pénze megfizetni azt, a Pixel 4a valószínűleg nem kelt önben érdeklődést. Ennek ellenére kompakt mérete, tiszta felülete és nagyszerű point-and-shoot fényképezőgépje vonzó lesz azok számára, akik megfizethető, ésszerű méretű telefont keresnek, kellő gyorsasággal a közösségi médiához, az internetes böngészéshez és az e-mailekhez, valamint néhány kiváló kép készítésére. Nincsenek konfigurációs lehetőségek, nincs nagyobb Pixel 4a XL, és csak egy szín van: fekete. Ha Pixel 4a-t szeretne, akkor fel kell áldoznia a választási lehetőséget az alacsony árcéduláért.