A fürdőszoba hatékony és gyors rendbetétele

Lehet, hogy nem rendelkezik tökéletes fürdőszobával, de bármilyen kicsi vagy kínos formájú is a hely, mindig megteheti a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a lehető legrendezettebbé és funkcionálisabbá tegye. És még ha van is egy gyönyörű fürdőszobája, akkor is rendben kell tartania.

A rendezett fürdőszoba előnyei túlmutatnak az esztétikumon. Természetesen vonzóbbnak tűnik az a fürdőszoba, amelyben minden rendben van, de könnyebben is használható. Például, ha kötszerre vagy vattakorongra van szüksége, pontosan tudni fogja, hol van. A rendezett fürdőszoba pihentetőbb. Hasonlítsa össze azt a zuhanyozót, ahol a samponos üvegek és a szappanok folyamatosan a lábára hullanak, egy olyan zuhanyzóval, ahol az összes szükséges termék szépen el van helyezve egy ládában, és könnyen hozzáférhető. Ezenkívül egy szervezett teret általában könnyebb tisztán tartani. Kezdje fürdőszobaszervezési útját a zsúfoltság megszüntetésével. Menjen végig minden olyan tárolóhelyen, ahol fürdőszobai termékeket tárol – beleértve a sminket, hajtermékeket, ápolási eszközöket, testápolókat, törlőkendőket és WC-papírt, elsősegélynyújtó eszközöket, törölközőket és tisztítószereket –, és tegye ki az összes terméket a szabadba.

Fürdőszoba

Fürdőszoba

Ezután osztályozza a termékeket három kategóriába: egy kategória az, amelyet megtart, egy másikat eladományoz és a harmadikat kidobja. Tegye félre az adományokat, a többi tárgyat pedig azonnal dobja a szemétbe vagy az újrahasznosításba, hogy elkerülje őket. Ezután rendezze alkategóriákba a megőrzött termékeket típusuk és tárolási helyük alapján. Ezután vegye figyelembe, hogy szüksége van-e új rendszerező vagy tárolási termékekre a megőrzött tárgyakhoz. Például, ha sok terjedelmes törölközővel vagy extra papíráruval rendelkezik, szükség lehet egy fürdőszobabarát bútorra, például műanyag tárolófiókokra. Ha pedig sok apró tárgyat, például sminket és hajgumit rejt a fiókjában, hasznos lehet néhány kis kosár, amelyek rendben tarthatják azokat.